1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TV jakie parametry pod XBOX360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Volume229, Luty 15, 2013.

  1. Volume229

    Volume229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mieszkanie ;D
    Siemka, jestem tutaj nowy. Planuje kupno xboxa 360 slim 4 GB i nie wiem jakie parametry ma miec telewizor. Znalazłem pewną ofertę. Czy do takiego TV będzie możliwe podpięcie x'a?
    PHILIPS 23 LCD W GWIAZDKOWEJ PROMOCJI RokGwarancj (3004411060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.


    [HR][/HR]

    ESLORD // Skoro jesteś tutaj nowy powinieneś zacząć przygodę od przeczytania regulaminu http://xboxforum.pl/regulamin-69/regulamin-forum-71790/

    Tytuł wątku musi opisywać problem !
    Ponieważ jest to twój pierwszy post zmieniam tytuł i kończę na ostrzeżeniu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    MUsi mieć HDMI
     
  4. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    Podepniesz pod niego przez SCART lub COMPONENT ale obraz niebędzie idealny, najlepiej jak by mniał HDMI
     
  5. wadyl

    wadyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
  6. SkoreK76

    SkoreK76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kluczbork, Poland
    Musi mieć przynajmniej 100Hz ( czyli odświeżania) Myślę ze podaj cenę a coś się znajdzie ;) No i czy to ma być monitor czy telewizor ;)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A dlaczego niby musi mieć 100Hz ? Mój nie ma i wszystko dobrze działa.
     
  8. SkoreK76

    SkoreK76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kluczbork, Poland
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gram w Fifę 13 na takim TV i nie ma żadnego ogona... Ludzie bardzo przesadzają... Przy szybkiej rozgrywce nie jesteś w stanie zauważyć różnicy w odświeżaniu uwierz mi
     
  10. Volume229

    Volume229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mieszkanie ;D
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    popieram $pablooo88 ,nie musi być 100 mhz mój telewizor ma 60 mhz i wszystko ładnie śmiga , nawet fifa 2013 nie ma żadnych "ogonów "lub "zacięć", a co do telewizora to jak już masz kupić to lepiej kup jakiś z marketu nowy za 500-600 zł 22 cale, bo używane to nie wiadomo co i jak, i masz wszystko i hdmi i jako monitor, a ja taki telewizor testowałem z marketu i na xboxsie i na komputerze w grach i wszstko śmigało jak trza:nevreness:
     
  12. Volume229

    Volume229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mieszkanie ;D
    Mam zamiar kupic jakiś telewizor lub monitor w granicach 400 zł bo mam 700 zł i jeszcze kupie jakieś gry, a xboxa biorę na raty. Ten monitor do którego dałem link ma 50/60 Hz i wejście HDMI więc myśle, że mogę go nabyc. A jeśli by nie pasował to jest na niego gwarancja 30 dni ;D
     
  13. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    sprubój pochodzić po marketach bo można wtrafić na fajne promocje a sam monitor w marketach za ok 400zł można kupić z średnimi parametrami
     
  14. Volume229

    Volume229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mieszkanie ;D
    Ten monitor posiada wejście HDMI i ma 50/60 Hz więc chyba go kupie. Mam do dyspozycji 400zł+/- bo mam 700 i jeszcze gry, a samego x'a biore na raty.
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Najlepiej kolorowy...
     
Wczytywanie...

Poleć forum