1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TV jako monitor kompa- jak podłączyć?!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Paf9o, Grudzień 17, 2009.

  1. Paf9o

    Paf9o Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    Bardzo chciałbym uzywać swojego 32' TV jako monitor od kompa. Bardzo prosze o pomoc jaki mi jest do tego kabel potrzebny i jak to ustawić na kompie. Nie chce zeby miec jakiś klno monitora tylko po prostu monitor do kosza i TV jako monitor.
    Mam makrte graficzna GeForce 8500GT.

    Czy da rade zrobic to zwyklym kablem VGA?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. royu

    royu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko- Biała
    jak masz w tv takie wejście to oczywiście się da :)

    na kompie to praktycznie nic nie ustawiasz tylko jedynie rozdzielczość lub ewentualnie zmieniasz w ustawieniach jako tv.

    a jak w tv nie masz wejścia VGA to pewnie w karcie masz tv-out to przez to tez można ( ale w większości tv lcd jest wejście VGA )
     
  4. Paf9o

    Paf9o Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    No mam ale szkopuł w tym, że jak podłączę, i wybiore na TV opcję PC to jest czarny ekran i d*pa...
     
  5. Kariem

    Kariem Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widzę, że masz nowszą kartę, to spróbuj zrobić inaczej.

    Podłącz monitor i telewizor. Powinien działać tylko monitor, ale gdy zalogujesz się powinno wyskoczyć okno, że znaleziono telewizor i należy ustawić rodzaj sygnału, itp.
     
  6. Paf9o

    Paf9o Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Dobra już sam sobie dałem radę ale dziękuję za porady;)
    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum