1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TV Paski..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez t0tti89, Październik 25, 2010.

  1. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z telewizorem a dokladniej... w czasie gry nie wazne w jakiej grze mam nie czesto ale od czasu do czasu poziomy pasek ktory przechodzi pionowo z gory na dol z dolu na gore tak deformujaca przezroczysta fala jakby... w kompie zalezne to bylo od czestotliwosci odswiezania monitora i synchronizacji pionowej...w tvku nie wiem... a moj telewizor to SAMSUNG UE32C6000 :) prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Sprawdź na innym kablu.
     
  4. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    poszukaj coś w ustawieniac TV
     
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1688
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @ tak jak w poście wyżej
    2. Nie robi ci coś zakłóceń na TV ? (jakiś sprzęt albo coś?)
    3. Jak normalnie oglądasz sobie telewizje to też tak ci robi?
    4. Sprawdź inny kabel. Jak nie masz innego tego samego. To podłącz konsole inaczej.
     
  6. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie tylko w czasie gry tak sie dzieje :)
     
  7. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    coś nie tak z tv
     
  8. Andrewooo

    Andrewooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taka samo... wlaczam konsole i od razu paski o gory do dolu lataja :/Ale jak sie w cos gra to o tym sie wogle zapomina :p PEwnie masz to samo co chodzi o czestotliwosc , jak ustawisz na 50 Hz to niebeda lataly a jak na 60 hz to beda lataly... Ale niestety niemozna ustawic 60 bo wtedy niemozna grac w w gry ;(
     
  9. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a masz kabel hdmi? jesli tak to jego wina
     
  10. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    co przez to rozumiesz?
     
  11. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kabel HDMI jest kablem cyfrowym, tzn. że nie może się on częściowo uszkodzić. Gdyby był uszkodzony, to by nic nie było (takie już są te cyfrowe przewody).

    A, i rozwiązanie jest proste: podłączyć cyfrowo: kablami Component lub kablem HDMI (może być nawet za 5 zł). Takie coś u mnie występowało, gdy podłączyłem Xboxa do TV kablem SCART (Euro).
     
  12. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem tak samo! problem nie lezy po stronie kabla tylko po stronie telewizora wylacz tv z gniazdka na 10 min pozniej wlacz spowrotem i bedzie git pewnie najnowszy ten telewizor to nie jest, jesli nie bedzie dzialac to powtorz opcje z iksem jesli po wlaczeniu iksa paski sie zmienia to wtedy wina iksa, mozesz jeszcze przy wlaczonej konsoli delikatnie poruszac kablem jakby obie nie pomogly. 3maj sie pozdro
     
  13. Artanor

    Artanor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    śmiesznie to zabrzmi, ale ****** telewizor, w dosłownym znaczeniu : )
    'poklep' z paru stron, miałem identycznie z monitorem; )
     
  14. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no jest to "nowszy telewizor" 100hz led kabel mam orginalny microsoftu hdmi
     
  15. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Artanor: jak ci sie nie podoba jezyk polski to lepiej cisnij do top model and just be a superstar :D
    t0tti89: mialem tak samo ze starym poczciwym curtisem wiec nie mam co porownywac ale moze sproboj na innym kablu.
    3msie
     
  16. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dodam też że nie dzieje sie to we wszystkich grach :) np mma ea sports takie coś posiada jak i mafia 2... batman :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum