1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tv xbox 360 via hdmi dvi problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez methodred, Luty 13, 2011.

  1. methodred

    methodred Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam!
    Mam problem z podlączeniem xboa do tv philips hd ready trochę starszego typu z xboxem.
    W tv jest tylko wejście dvi zamiast hdmi, więc podłączam xboxa przez kabel hdmi-dvi ale tv nie ma żadniej reakcji, na żadnym trybie.
    Ani na trybie PC ani na HD,na AV też nie. Jest pare trybów na jednym ext1 czyli eurozłączu kino domowe działa. Sprawdzałem wszystkie.
    Jest napisane tylko tryb wideo niedostępny ale zawsze tak samo bez zmian gdy xbox jest podlączony czy nie.
    Dodam że tak samo podłączam do monitora od pc i wszystko działa.
    Proszę o jakieś rady!
    Z góry dziekuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    w tv powienienes miec miejsce na composite czyli chinche HD,podlaczasz kabel kupiony z xboxem i ustawiasz na nim przelacznikiem TVHD
     
  4. methodred

    methodred Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Wtedy nie ma w ogole obrazu. Jest aktualnie podłączony przez chinche ale na normalnym trybie a obraz jest jak kupa. Gdy daje suwak na hd jest brak reakcji w tv.
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    zrob fote wszystkich wejsc jakie masz w tv to cos poradzimy
     
  6. danieltda

    danieltda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze wejscia w tv masz popsute...
     
Wczytywanie...

Poleć forum