1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez joga97, Listopad 30, 2009.

  1. joga97

    joga97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Czy xbox 360 będzie działał normalnie,a grafika będzie taka w miarę,na TV Sony Trinitron (21albo22cale) 4:3 podpięty przez czincze albo Euro złącze??
    Proszę o odpowiedź
    Z góry DZIĘKUJĘ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. joga97

    joga97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nie będzie pełna jakość. Jeżeli chcesz żeby grafika była w miare dobra lub nawet najlepsza to musi byc telewizor HD Ready lub Full HD.
     
  6. joga97

    joga97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzieś czytałem,że gościu miał TV Sony 11-letniego i grafika była dobra.
     
  7. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Dobra to jest na każdym telewizorze z EURO.
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przez eurozłącze podłącz [nie przez cinche] i jakość będzie dobra ,
    troszku napisy mogą być niewyraźne ,ale spoko da się grać nie
    wszystkich stać na full hd
     
  9. joga97

    joga97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym że nie wszystkich stać na full HD to się zgadzam.Dziękuję za info
     
  10. perduto

    perduto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SG-1
    Każdy gra na czym ma... i tego bym się trzymał.

    Masz xboxa, podłącz go do sprzętu jaki posiadasz i tyle.
    Grać pograsz, choć wiadomo że nie wyciągniesz 100% moce graficznej!
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko zostało powiedziane

    KOSZ
     

Poleć forum