1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tv

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez -pawel3k-, Sierpień 24, 2011.

  1. -pawel3k-

    -pawel3k- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mińsk Mazowiecki
    Czy można podłączyć xboxa do każdego tv?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CytrynowyFaz

    CytrynowyFaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jeśli telewizor posiada wejśćie AV(raczej każdy tv to ma), Component, HDMI lub Scart.
     
  5. -pawel3k-

    -pawel3k- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mińsk Mazowiecki
    To mam pecha bo mam remont w domu i tv mi sie popsuł i mam tylko tv stary.Chyba 20 letni.Czy może być telewizor który ma 2 wejscia video i audio?
     
  6. NtC

    NtC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz odpowiedni kabel to się podłączysz
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    spokojnie sie podlaczysz standartowym kablem:)
     
  8. SMART

    SMART Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a imo grania na takim sprzecie mija sie z celem, lepiej podlaczyc pod monitor...
     
  9. -pawel3k-

    -pawel3k- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mińsk Mazowiecki
  10. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Tak bez tego.
    Tu masz opisane jak podłączyć pod monitor http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...i-stereo-5-1-do-konsoli-xbox-360-a-10302.html
    Następnym razem użyj opcji szukaj.
     

Poleć forum