1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tversity & PS3 Media Server BiG PrObLeM

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Tomaszek19914, Listopad 7, 2009.

  1. Tomaszek19914

    Tomaszek19914 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Za górami i lasami, a i jakieś jezioro sięznajdzie
    Witam
    Odświeżam temat bo mam problem ze streamowaniem wideo do Xboxa 360.(-:
    Otóż zainstalowałem XP , a następnie kodeki i TVersty ( jak w tutorialu dostępnym na tej stronie).Chodziły mi wszystkie filmy od DVD do mkv i rmvb. Ale po kilku godzinach Tversity odmówił posłuszeństwa i zakomunikował mi że serwer jest niedostępny ( TVersity media serwer is stopped or is not responding) i w pasku przybornika Tversity ma kolor czarny zamiast niebieskiego. Przeszukałem mnóstwo forów polskich oraz angielskich i okazało się że ten problem ma setki użytkowników (także skorzystałem z tutoriala [tak jak inni z tym problemem]na stronie producenta ale nic nie pomogło .Zostawiłem to i zainstalowałem inny program : PS3 Media server ...lol . Wszystko chodziło pięknie aż do czasu otwarcia plików rmvb ,a mianowicie mam w nich opóźniony dźwięk. I tutaj moje pytanie czy ktoś miał te problemy i czy ktoś umie je rozwiązać..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwiatek1608

    kwiatek1608 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,mam ten sam problem,dales rade rozwiazac ten temat,jesli tak to daj znac jak-prosba
     
  4. matt12345

    matt12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Tomaszek19914

    Tomaszek19914 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Za górami i lasami, a i jakieś jezioro sięznajdzie
    Tak. Wystarczy wgrać najnowszą wersję Klite Codec Pack z nie będę trollować!
    Potem pobrać najnowsze wersje tych programów bo już dawno wyszły (tj. PS3 MS i TVersity).
    U mnie to pomogło.
    Może banał ale to najczęściej najłatwiejsze rozwiązania są najlepsze :)
     
  6. kimek

    kimek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    thx :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum