1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Two Worlds 2 - problem z zawieszaniem gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maclogan76, Listopad 12, 2010.

  1. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    A ja mam taki mega bug : po wykonaniu misji "stare rany" ( chodzi o zdobycie kamienia z duszą Gorlaga ) i uratowałem jednego z ludzi Kapitana , który zaprowadził mnie do niego ( wioska Zah'Dan ) . Po pogawędce z Kapitanem mamy kolejną misję u mistrza gildii magów . Teleporuję się do punktu na Rozstaju Królowej idę parę kroków i gra łapie zwiechę . Czekam , czekam i czekam i nic . Pozostaje restart konsoli . Próbuję jeszcze raz i to samo . Potem próbowałem iść na piechotę , różnymi drogami do celu ale jak tylko się zbliżę do drogi i teleportu przy Rozstaju Królowej gra się zawiesza i pozostaje tylko restart . Nagrałem grę 2 razy na innej płycie i to samo . Obraz ISO i płyta po nagraniu sprawdzona w abgx360 i nie pokazało żadnych błędów . Dziś po podłączeniu do LIVE gra pobrała aktualizację ale i to nie pomogło . W tym samym miejscu gra się wiesza i koniec . Próbowałem grać z HDD i z płyty i nic nie pomaga .

    Czy ktoś miał podobne problemy ? Lub może ktoś wie jak temu zaradzić ? Podziękuję .


    PS Jak zmienić język w grze ????????
    _
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tmalko

    tmalko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Pragnę dołączyć się do problemu. U mnie zaistniała identyczna sytuacja. Uniemożliwia Mi to niestety kontynuowanie gry :(
     
  4. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Odpowiedziec Ci moge tylko na PS bo problemu takiego jak Ty masz ja nie posiadam ;[ otoz mi za kazdym razem jak odpalam gre pojawia sie do wyboru opcja jaki jezyk napisow i dialogow, wiec dziwie sie, ze tak u Ciebie nie ma ;[
     
  5. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    umnie smiga wszystko ok ale raz maile takiego baga ze nie slyszalem dialogow jak mowil
    do okola efekt swiata byly szum lasu i cwierkanie ptakow slyszalne
    albo wina gry badz nosnika
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Odświeżam .
     
  7. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    uuuppp!!!!!
     
  8. Tedi 5

    Tedi 5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Najpierw zawiesiło mi konsolę przy Rozstaju Królowej, po wielu próbach postanowiłem zagrać od nowa. Niestety po ponownym rozpoczęciu gry już na sawannie zrobiło mi to samo po pierwszym wyścigu habety. Niestety uniemożliwia to granie. Zgłaszałem problem do CD Projektu, to dostałem odpowiedź, że na razie Reality Pump nic nie zamierza robić. Nie wiem co dalej. Teraz znalazłem ten temat. Czy znaleźliście jakieś rozwiązanie? Proszę o odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum