1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Two worlds 2 problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez bankai, Grudzień 7, 2011.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    MAM GRE TWO WORLDS 2 gra dziala gram sobie od godziny normalnie a gdy chce zainstalowac to przy 25% JAKIS BLAD ZE PLYTA BRUDNA a jest czysta. czemu tak moze byc???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DominiX

    DominiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest wiele powodów przez które mogło się to stać:
    -płyta jest brudna (w przypadku orginału)
    -uszkodzony plik iso
    -zbyt duża prędkość nagrywania (2x zalecana, 4x tylko przy verbatimkach ale to max)
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to jak dochodzi do 25 % czyli cwiartki to jak sobie gram z plyty to w cwiartce gry mi stanie gra??
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    hehe a skąd będziesz wiedział jakie pliki są nagrane w tym miejscu na którym wiesza Ci się płyta ? Równie dobrze może to są tylko napisy końcowe ale może to też być początkowe intro, skąd mamy wiedzieć w którym miejscu Ci się wysypie ?
    osobiście mam kilka płyt które nie instalują się do końca a przeszedłem z płyty na 100% (dwie wymaxowane)
     
  6. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aha no ok:D bo czytalem z ewiara ma czasme prblem z ta gra ze na jakiejs tam misji nagle sie wiesza:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum