1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tworzenie obrazu iso z płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez afc97, Luty 27, 2015.

  1. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Moje pytanie polega na tym, czy jeśli gdy np posiadam grę fifa15 (kopia) i chciałbym ją przegrać na inną płytę oprócz opcji skopiowania płyty jest możliwość zrobienia obrazu tej gry i np pózniej instalować normalnie jak zwykłą sciagnieta gre? Kopiowanie jest trochu czasochłonne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz napisać to po polsku?
     
  4. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuję jeszcze raz:
    1. Posiadam grę na płycie np fifa15
    2. Chciałbym ją przekopiować na komputer w taki sposób, aby można było ją póżniej normalnie wypalić na płytę
    3. I właśnie tu pojawia się moje pytanie; czy mogę zrobić obraz tej właśnie płyty przez np daemona i później ten obraz wypalać płyty z tą grą?

    Nie wiem czy się jasno wyraziłem, ale próbowałem jak najjaśniej :))
     
    Ostatnia edycja: Luty 27, 2015
  5. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Da się ale musisz mieć napęd od xboxa podpięty pod komputer.
     
  6. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Napisz czy masz oryginalna gre czy juz kopie? Jeżeli oryginał to niekoniecznie musisz mieć pod pięty napęd od klocka do PC, wystarczy zwykły napęd DVD który odczytuje płyty DVD DL, program wxRipper i film na przykład Spider-Man 3 do emulacji zabezpieczeń. Chwila poswieconego czasu.

    Wysłane z mojego LG-P940
     
  7. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam i oryginal i kopie, możesz mnie poinstruować :)
     
  8. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Kopie to po prostu instalujesz na kompie program CloneCD i wybierasz pierwszą opcje kopia płyty w ustawieniach nic nie zmieniasz czekasz około 15 minut i masz gotowy obraz ISO i plik .dvd, co do wxreppera masz poradnik u nas na forum.

    Wysłane z mojego LG-P940
     
  9. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Iso z kopi zrobisz Imgburn,sprawdzone kilkaktornie
     
Wczytywanie...

Poleć forum