1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tylko 480p

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PoIse, Grudzień 28, 2012.

  1. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Witam
    Ostatnio włączam kosnolę i chcialem pograc na 720p lecz wyskakuja takie kropeczki lub kreseczki jak przelaczam zakaldki lub cos takiego.Co mam zrobic na 480p wszytsko chodzi bez zarzutów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdzałeś z innym kablem?
     
  4. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    tak jest to samo kabel hdmi-hdmi
     
  5. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Odświezam temat nadal aktualny.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na innym tv sprawdzałes,jaka płyta główna w konsoli??
     
  7. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Jasper, nie nie sprawdzałem.
     
  8. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaki telewizor, czy wcześniej w 720p było ok?
     
  9. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Mój telewizor to samsung 32" model:LE32R82BX/XEC. Telewizor posiada HD ready Na ps3 wszystko ładnie chodziło bo grałem non stop.Telewizor posiada 720p.Wczesniej było ok.
     
  10. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz popróbować, zmień kabel, podłącz pod inny tv, pod ten podłącz jakiś BD Player, cokolwiek.
     
  11. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    A wiecie czemu nie pokazuje mi obrazu na monitorze kabel hdmi mam podłączony przełączką dvi może przełączka nie działa albo coś.Kupiłem kabel av vga moze zadziala.

    Pomożecie?

    Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edycji//Laki88

    Temat nadal aktualny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum