1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tymczasowa przerwa w działaniu usługi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez p1teReq., Lipiec 1, 2011.

  1. p1teReq.

    p1teReq. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    bodajże od 2 dni nie mam dostępu do XBL :} wchodzę na stronę gdzie zarejestrowałem konsole i od razu widnieje mi na czerwono Tymczasowa przerwa w działaniu usługi

    WTF?! czy tylko ja to mam :mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    tak tylko ty tak masz
     
  4. p1teReq.

    p1teReq. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    co mam zrobić?
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    a na xboxie działa Ci xbla ??
     
  6. p1teReq.

    p1teReq. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    nie ;/
     
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    może masz jakieś problemy z ustawieniem sieci albo coś blokuje łącze
     
  8. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Była jakaś tam awaria z XBL i niektórzy nie mogli się połączyć ale już powinno działać (mnie działało cały czas)
     
  9. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Przez ostatnie 3 dni grałem po 4-6 godzin dziennie i żadnych błędów nie było
     
  11. p1teReq.

    p1teReq. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  12. p1teReq.

    p1teReq. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Rynek usług Xbox LIVE Up and Running Pełna sprawność

    do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum