1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Tymczasowy] Xbox360 nie wczytuje gier z napędu, czarny ekran.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Amaranth4055, Lipiec 31, 2014.

  1. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam, jak w temacie. Konsola nie wczytuje gier z napędu. Po próbie odtworzenia gry pojawia się tylko czarny ekran i nic dalej się nie dzieje. Nie słuchać nawet charakterystycznego dźwięku czytania gier przez napęd.
    Czy ktoś miał już taki problem, czy ktoś zna rozwiązanie?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Tak ja mam i zapewne wielu innych 1 pytanie: Czy masz przerobioną konsolę?
     
  4. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie, konsola nie była nigdy otwierana.
     
  5. radecki100

    radecki100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam też tak mam ,u mnie działa w następujący sposób po odpaleniu konsoli nie loguje się najpierw uruchamiam grę i działa przynajmniej u mnie , dużo ludzi na forach zgłaszało dziś ten problem.
     
  6. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Jak można grać nie logując się? I pytanie do @Amaranth4055 masz podłączony internet?
     
  7. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pewnie, jest podłączona. Podłączenie do sieci może coś mieć do napędu?
     
  8. radecki100

    radecki100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    najpierw uruchamiam grę a potem się loguję ,ja mam podłączony net do wczoraj było wszystko ok .Jak odpalam konsolę to loguje mnie automatycznie więc się wylogowywuje odpalam grę i po uruchomieniu znowu się loguję (tak działa to u mnie)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie wiem jak to możliwe ale zrobiłem tak jak pisze @radecki100 i rzeczywiście gra odpaliła się bez żadnych problemów 0.o Dlaczego tak się dzieje?
     
  10. joedalton

    joedalton Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Problem znany od wczorajszej nocy. Problem polega na automatycznym sprawdzaniu aktualizacji. Nie ma sie czym przejomować, MS pracuje nad tym co skopał. Problem nie dotyczy tylko PL.
     
    1 osoba to lubi.
  11. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    OK dzięki bardzo za info. Bd sprawdzać. Jak będzie chodziło normalnie postaram się napisać w tym temacie.
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  13. Damian Koszyk

    Damian Koszyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Opole, Poland
    To wina netu!!

    Dobra rada dla mających XBOX-a wina czarnego ekranu po odpaleniu gry,DVD itp trzeba odłączyć net coś musieli spieprzyć odłączyłem net i wszystko działa:)
     
    1 osoba to lubi.
  14. hubiwwe

    hubiwwe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Mam tak samo czarny ekran po odpaleniu gry. Nie działają z płyt i z dysku. Slim nie przerabiany gry oryginalne. Jeśli MS coś zj^%ał z live to chyba tylko czekanie pozostaje :(
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie panikuj graj bez live i śmiga
     
  16. Bazalt87

    Bazalt87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    1. Odpal konsole
    2. Nie wybieraj profilu
    3. Odpal grę, gdy ta zapyta, wybierz odpowiedni profil
    4. ????
    5. Profit

    :)
     
    1 osoba to lubi.
  17. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    @Amaranth to daj znać w tym poście będziemy wdzięczni bo to do ch**a walca nie podobne kupiłem wczoraj golda i go wpisałem, a tu dzisiaj patrze nie działa mi konsola tak jak powinna już się bałem że jakiegoś bana dostałem . I ten problem ma każdy użytkownik konsoli Xbox 360 na całym świecie więc trzeba czekać aż coś zrobią
     
  18. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie każdy bo ja grałem dziś bez problemu :p
     
  19. 2kilo

    2kilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Alkmaar
    Nie trzeba odlanczac neta, wystarczy się nie logować, dodam tylko ze tym sposobem, który wyżej koledzy podali można tez włączać gry multiplayer.
     
  20. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Z racji tego, że jest dużo pytań ''co z moją konsolą'' na czas awarii temat zostaje przyklejony!
    Moderatorów proszę o przekierowywanie userów do tego wątku!

     
  21. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie nie działa ani ten myk z wylogowaniem, ani z odłączenie netu, bo savey mam na chmurze, a nie będę wszystkich z powrotem teraz kopiowal na dysk -,- a tak swoją drogą, to ciekawe czy MS wymyśli jakieś zadośćuczynienia :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum