1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TYpowy świeżak, proszę wejdźcie, pomóżcie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kussiek, Marzec 3, 2011.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupiłem sobie wczoraj na allegro Xboxa powinien dotrzeć jutro. Kupiłem przerobionego i tu mam peoblem bo czytałem że przy straszych iXtremach trzeba robic jakąś konwersację gier i wgl. Wytłumaczycie mi to tak jak prostakowi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    A jakiego kupiłeś Xboxa? Z jaką przeróbką? Jeśli nie LT+ to gry takie jak Call of Duty Black Ops, Modern Warfare 2, Assasins Creed Brotherhood, Need For Speed Hot Pursuit i Fable 3 w ogóle Ci nie odpalą. Jeśli z LT+ wystarczy obraz gry przepuścić przez program agbx w przypadku gier z AP 2.5 (wymienione wcześniej). A inne by smigały bez problemu.
     
  4. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LT+ ale są też jakieś 1.61 i wgl. sam tego nie łapie. LT+ to ten dobry?
     
  5. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    LT+ jest obecnie najświeższą odsłoną ixtrem'a. Zapytaj kontrahenta na allegro jaka wersja przeróbki jest
     
  6. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tam jest napisane że LT+, sprzedawca mówi że ostatnią przeróbkę robił w lutym
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no wszystko ci będzie działało tylko zanim wypalisz płyte z grą
    uruchom program abgx360 v.1.05 i sprawdź nim obraz gry ,jak wszystko będzie na zielono
    tzn.że mozna nagrywac na płytkę ...
     
  8. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a moglibyście mi dać linka do jakiegoś tematu albo czegoś co jest opisane jak nagrywać te płyty i jak "przycinać" te gry?
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  10. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok, tam jest napisane jak przerabiać gry, a jak je nagrywać? Kupiłem se już płytki dvd + dl chiałbym sobie jakie ś gry przygotować jesli by jutro xbox prszyszedł
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Nagrywasz w imgburn. Wybierasz plik .dvd ktory utworzy sie po przeleceniu obrazu przez agbx. Ustawiasz predkosc 2,4 i nagrywasz. Poza tym wszytsko jest na forum, wystarczy poszukac
     
  12. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a z tym usunięciem 4 partycji wideo to chodzi o to że nie będzie części filmiku?
     
  13. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie gadajcie że jak nie ma LT+ to nie pogra w COD: BO i inne... ja nie mam a jakoś zagrywałem się w te gry swojego czasu a obecnie męczę bulletstorma... Konwertować też nie bedziesz musiał, wystarczy active iso o ile będziesz miał iXtreme 1.6
     
  14. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    swojego czasu grałeś, od jakiś 3 tygodni BO nie działa bo ma AP 2.5. po update dasha, jak nie robisz update dashboardu to BO Ci może działać, jak grasz po sieci to zapomnij.

    ważne z IMGBURN, byś nie uwalił płytki: przed wypaleniem pierwszym wejdź w settings -> write -> i po prawej stronie ustaw layer break na used specified i wpisz w tamto pole 1913760

    ja za 1 razem uwaliłem płytke, później już ustawiłem to i nagrywało się ok ;)
     
  15. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Przy uzyciu pliku .dvd nie trzeba tego zmieniac
     
  16. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dosłownie 30sek temu sprawdziłem AC: B i BO i działają... dasha mam chyba najnowszego bo Bulletstorm nie chciał żadnej aktualizacji.
     
  17. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a Jeśli ściągnąłem już z wersją DVD ?
     
  18. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jeśli masz to możesz od razu nagrywać. Ja tam nigdy nie sprawdzam abgx i jak na razie wszystko śmiga...
     
  19. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Powiedzcie mi jedno - ja mam ixtreme 1.6 i jakość BO i fable 3 mi chodzą dash 9199 ?
     
  20. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie mam pojęcia jak odpowiedzieć Ci na te pytanie. Sformułuj je bardziej zrozumiale.
     
  21. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Nie chce zakładać nowego tematu wiec tu się wtrącę.

    Mam do kupienia slima zabanowanego podobno za punkty kupione na allegro,jak wygląda sprawa takiego bana czy od jest dożywotni?
     
Wczytywanie...

Poleć forum