1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

typowy "świeżak".

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez newlee, Styczeń 30, 2012.

  1. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, mam kilka pytań.
    Na poczatek wyjaśnie, że posiadam wersje Elite 60gb z napędem LiteOn z wgraną przeróbką LT 2.0, a gry wypalam nagrywarką laptopową.
    Wiem, że jest już Lt. 3.0, ale jak mniemam jest ono potrzebne do odtworzenia najnowszych gier(tych z internetu oczywiście).
    których narazie nie potrzebuje, bo chce sie nacieszyć ciut starszymi grami.

    nagrywałem ostatnio Saints Row The Third PL, 1sza płyta miała błąd w imgburn, druga sie udała w clonecd, xbox ją czyta, nawet instaluje,ale nie moge w nią zagrać, jakiś tam komunikat sie pokazuje.
    Czy gra jest "za nowa" żebym ja odpalił na LT 2.0, czy nie,ale musze nagrać ją np specjalną nagrywarką(ihash?)

    czy jest gdzieś w necie spis gier, jaka gra - na który wave czy tam gdx3?
    nie znam sie natym, chodzi mi o to jak to poznać, jaka gra-jaki wave/gdx... może istnieje jakaś zasada (data wydania gry może o tym decyduje)

    Wogole powiedzcie mi na co mam zwracać uwage, wybierając grę tzn jaką wersje/wave/gdx czy cokolwiek, tak żebym mógł tą grę wypalić na laptopie...


    czy warto inwestować w nagrwarke LiteOn "ihash" czy to rozwiąże problem z nagrywaniem takich gier jak powyżej?
    czy taka nagrywarka bede mógł nagrywac najnowsze gry-pod LT 3.0?


    p.s.

    znacie jakieś gry "na dwóch"?
    chodzi mi o takie gry, w których na ekranie sa jednocześnie dwaj gracze, a nie, że każdy gra po kolei...

    troche dużo tego hehe
    pozdrawiam tych co przeczytaja...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
    Tu masz wszystko opisane.
    Gra nie jest "za nowa", bo jak na razie wszystkie gry odpalają na LT 2.0.
    Liteon iHAS jest tylko potrzebny do nagrania gry XGD3, aby można ją było zainstalować na dysku (żeby napęd się nie męczył).
    Przy ściąganiu gier musisz zwracać uwagę tylko na to, aby obraz był:
    w przypadku konsoli kupionej w Europie - [PAL] lub [Region Free]
    w przypadku konsoli kupionej w Ameryce - [NTSC] lub [Region Free].
     
  5. Diter90

    Diter90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  6. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki za informacje, bardzo cenne.
    no ale dlaczego w takim razie nie moge zagrac w ten ********* saints row the 3rd?
    gra jest xgd3 a ja ją moge normalnie zainstalować, co jest sprzeczne z tym co podaliście...

    wszystkie gry działają na lt 2.0? a modern warfare 3 też? need for speed the run też?
    czegoś tu nie rozumiem.
     
  7. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba na dysk mozna zgrac tylko nagrane tym ihasem jak nie masz to musisz z plyt grac;/
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak ma LT 2.0 to może instalować gry XGD3 na dysku, wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  9. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    więc jak z ta grą Saints Row The Third?
    moge ja zainstalować na dysku xbox (nagrywajac zwykla laptopową nagrywarką) ale nie moge zagrać.

    nagralem tez ihasem 124b i sytuacja jest taka sama, czyli podczas URUCHOM wyskakuje błąd: płyta nie obsługiwana.
    czytałem, tutaj że ludzie już mieli takie problemy i wynika to z kiepskiej nagrywarki (no ale zainwestowałem dzisiaj w ihasa124b, co prawda nie wgrałem jeszcze iixtreme burner maxa może przez to?
    czy musze wgrać LT 3.0 zeby odpalić ta gre?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj ixtreme burner max Pobierz Xtreme Burner Max Tutorial pdf Usuń grę z dysku, wyczyść pamięć podręczną i uruchom grę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum