1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uciety Ekran Rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez battle85, Marzec 21, 2013.

  1. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Potrzebuje sciezke dostepu w ustawieniach gdzie zmienia sie wielkosc obrazu poniewaz dziecko
    mi cos przestawilo i mam teraz w grach jak i w menu czarne paski u góry i na dole ekranu.Konsola przerobiona rgh/jtag.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W ustawieniach FSD masz opcje zmiany proporcji ekrany ( takie 2 suwaki ) przesunąć trzeba w prawo dla zmniejszenia lub w lewo dla zwiększenia.
     
    1 osoba to lubi.
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  5. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ze chodzi o 2 suwaki,nie wiem jak sie do nich dostac gdzie sa te ustawienia FSD.
    potrzebuje sciezke dostepu gdzie to jest czy w menu konsoli czy w menu freestyle rgh jak odpalam z dysku czy gdzies na dysku czy jeszcze gdzies indziej ?
    sory za proste pytania ale gosc mi to ustawil jak przerabial a ja tylko duzo gram ;)

    Overscan jest ok.Vertical jest 0 maxa w lewo gdzy przesuwam w prawo robi sie jeszcze mniejszy obraz.
    chodzi o te strzalki w FSD o ktorych pisal orso6 tylko nie mogeich znalesc dlatego potrzebuje sciezke dostepu i dokladna nazwe pliku.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  6. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Odpal FSD, go to settings,System Settings, overscan.
    Sprawdź też w oryginalnym systemie ustawienia TV
    ----------------
    W FSD nie ma innych ustawień.
    Wejdź w oryg.Dasha/ust.konsoli/wyświetlacz 1080p/
    Wyłącz tam wykryj autom. ustawienia wyświetlacza/ wpisz ew. rozmiar TV
     
  7. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawienia TV nie zmienione 16/9 jak zawsze bez zblizen kombinacji.
    Overscan rowniez maksymalnie w lewo 2 paski ,mimo to wystepuja czarne paski na dole i gory ekranu.
    Potrzebuje sciezke do miejsca gdzie tymi strzalkami sie rozszerzalo obraz,overscan tu nie pomaga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum