1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Udostepnianie internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dix22, Styczeń 15, 2013.

  1. dix22

    dix22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proboje polaczyc laptopa z xboxem by udostepnic neta, ale tutaj zaczynaja sie schodki. Po podlaczeniu kablem i pozostawieniu wszystkich parametrow na domyslne nic sie nie dzieje, polaczenie failed. Natomiast kiedy zmienie te wszystkie ip itp. to xbox wyszkuje siec ale nic poza tym, dalej nie widzi internetu, dodam ze probowalem juz wielu kombinacji ip, udostepnialem neta w polaczeniu sieciowym w polaczeniu bezprzedowowym z netem i dalej nic. Probowalem laczyc tez mostkiem, 0 reakcji, brak polaczenia. Jakies sugestie jak to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego, jak bezpośrednio łączysz kompa z XBOX'em to kabel ma być z przeplotem (scorossowany) - taki masz??
    Jak przez router to prosty - bez przeplotu
     
  4. dix22

    dix22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, kabel to skretka.
     
  5. dix22

    dix22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    - wytłumacz co przez to rozumiesz, co Ty masz za kabel ? sam robiłeś, kupiłeś ?
     
  8. joker125

    joker125 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja laczyczem przez mostek kablem nie crosowanym i dzialalo,crosowany nie laczyl
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A jakie jest źródło Internetu. Kiedyś unie udało mi się udostępnić internetu z modemu 3g Huaweia.
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  10. dix22

    dix22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Internet to neo, livebox, a kabel sam robilem, ale jezeli xbox lapie siec to chyba dziala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum