1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Udostępnianie połączenia internetowego do xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bogusz, Lipiec 2, 2013.

  1. Bogusz

    Bogusz Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubartów
    Mam xbox 360 Premium i chciałbym udostępnić internet do niego po przez kabel ethernet i gdy w Uruchom wpiszę ncp.cpl wyskakuje mi Połączenie lokalne i Połączenie lokalne 4 gdy biorę to lub to połączenie > właściwości > Udostępnianie > (zaznaczam opcje tą pierwszą) > OK i właśnie wtedy mi wyskakuje komunikat że Podczas włączania Udostępniania połączenia internetowego wystąpił błąd. Uruchomienie usługi zależności lub grupy nie powiodło się.
    Co mam zrobić żeby działało!? To dla mnie bardzo ważne.

    Gdy wejde w panel sterowania > siec i internet > centrum sieci i udostepniania to jak włączę konsolę to pojawia się sieć: nie zidentyfikowana (sieć publiczna) i jest tylko dostęp lokalne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Bogusz

    Bogusz Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubartów
    Tak, z tego korzystałem ale nie mogę udostępnić. Chodzi mi o to co mam zrobić i jak żeby się udostępniło. Mam modem mobilny z cyfrowego polsatu ZTE...

    ZTE ?? - chyba LTE :) - Jabar

    Nie, tak się nazywa mój modem ZTE... i cos tam dalej tylko nie chce mi się przepisywać (a ZTE to może karta sieciowa)

    Nie pisz jednego postu pod drugim w odstępie kilku minut, używaj funkcji Edytuj...TigraTeam
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  6. ADI___X

    ADI___X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Zrób mostek ;) [​IMG][/URL]
     
Wczytywanie...

Poleć forum