1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Udpade adventures i animals - pomocy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sobolapx, Styczeń 17, 2011.

  1. sobolapx

    sobolapx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przede wszystkim Witam wszystkich bardzo serdecznie.

    otoz mam taki problem, posiadam x360 z dyskiem 60 gb. po kupieniu konsola zostala przerobiona, byo to gdzie w miesiacu wrzesniu 2010 roku.

    kilka dni temu w moje rece wpadla mi NFS P - i okazalo sie, ze nie chce chodzic. w zwiazku z czym wlaczyem neta i wyczytalem, ze weszo nowe zabezpieczenie :) i nalezy z upgrade'owac konsole :), wgrywajac 3 nowe aktualizacje.

    i tu wzial sie problem. zaczalem od d... strony wgrywajac najpierw aktualizacje 20124160_beta. i okazalo sie, ze zaczac nalezalo od update_kinect_adventures i animals. mam teraz nowe menu konsoli ale pozostalych dwoch aktualizacja konsola juz nie widzi :) a NFS jak nie dzialal tak nie dziala :)

    czy w takim przypadku da sie cos jeszcze zrobic czy juz tylko pozostal punkt naprawy konsoli ??

    pozdrawiam,

    -
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    ja nie robiłem tych udpade miałem stare menu i pojechałem do gościa który mi przerobił na ixtreme lt+ następnie odpaliłem nfs hot pursuit wyskoczyła mi informacja o aktualizacji i zaktualizowałem no i gra chodzi :)
     
  4. sobolapx

    sobolapx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie wiem, pospieszylem sie z tym "bialym" menu. na starym nie bylo by problemu... sam sobie zaszkodzilem, tylko co teraz?? :)
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nowa przeróbka - LT+. Inaczej nie odpalisz już, skoro wrzuciłeś najpierw 12416 a nie te z Kinectowych gier.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  7. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Dasha nie cofniesz zeby zrobic to od nowa także pozostało Tobie już tylko wgranie LT+
     
  8. sobolapx

    sobolapx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za chiny tego nie wgram. nawet nie wiem skad zassac tego LT+ i jak sie do tego zabrac. jakies pomysly?
     
Wczytywanie...

Poleć forum