1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

uDraw studio

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez svim, Kwiecień 14, 2012.

  1. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam, kupilem dzis nowa gre uDraw studio i wola aktualizacji ale aktualizacja stop i blad E66, konsola ma jakas stara przerowbke (bo musze nagrywac gry do wave2)
    tylko ze oryginaly zawsze mi dzialaly ten pierwszy co wola aktualizacji, co moge z tym zrobic??

    EDIT:
    dodam jeszcze ze sciagam juz 10 z koleji dash ale konsola w ogole nie reaguje na pendriva

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj OFW --> DashBoard 14699 --> LT 3.0
     
  4. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a co zrobic jak naped (tosiba samsung) nie chce przejsc w vendor??

    EDIT:
    3pc i nic, wciaz problemy z chipsetem, 0x50, 0x51 , teraz czas na 4 PC - kolejne podejscie
    tu pytanie zeby nie zrobic bledy
    1. pierwsze oryginalene FW - jaka wersja
    2. dasboard - to mam DashBoard 14699
    3. lt 3 - skad to pobrac, bo po googlach to tylko jakies shity w exe mi sciaga wrrrr


    juz wiem, do samsunga nie ma 3.0, mam 2.01 bede dalej walczyl

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Warn
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko problem w tym ze zadnym kompem nie moge wgrac, sprawdzielm juz 6 komputerow, JF widzi naped, ale to wszystko nic nie moge zrobic 0x51 intro failed i tyle ;(

    problem rozwiazany

    podlaczylem naped do laptopa za pomoca zwyklego kabla sata (troche go poobcinalem) za rada kolegi z forum wlozylem do napedy plyte acitvate.iso i wszystko juz poszlo z gorki, wszystkim dziekuje za rady
    pozdr.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wgrać przez DosFlash'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum