1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uefa Euro 2012 (Fifa 12)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Delavorek, Czerwiec 14, 2012.

  1. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, mam pewien problem i to dość uciążliwy. Pokazuje mi, że mam zainstalowany już dodatek UEFA EURO 2012 dla Fify 12 jednakże po wejściu bezpośrednio w menu Fify do UEFY pokazuje, żeby kupić dodatek.

    Czy da się jakoś usunąć ten dodatek z dysku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tego nie widzę na dysku i to jest właśnie problem :/
    Chyba, że źle szukam...
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A no właśnie tutaj taki psikus że nie ma :p
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to znaczy ze dodatku nie masz, i dlatego w grze pokazuje zeby kupic, innej opcji nie ma
     
  8. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko, że sprawa wygląda w ten sposób gdy próbuje pobrać pokazuje "Pobierz ponownie" tak jakby już to było.
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a co to znaczy nie instaluje sie? to sie ma pobrac a nie instalowac, wez daj pobierz ponownie i sprawdz w aktualnie pobierane pliki, i historie pobranych plikow, a kazdy dobrze wie jak wyglada ekran pobierania dodatkow
     
  13. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, sprawa wygląda w ten sposób, że coś jest jednak na rzeczy...
    http://i.imgur.com/APkkc.jpg - Tak to wygląda, Posiadane a mimo to wyskakuje że dodatku nie ma i trzeba go kupić. Tak samo jest z tym drugim dodatkiem który jest na zdjęciu...

    A gdy robię "Pobierz ponownie" to instaluje mi wersję próbną :X
     
  14. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Weź usuń aktualizacje z dysku (i wszystkie do innych gier) następnie jakieś tam swoje sejwy przeżuć na pendriva i wywal całą fife potem zainstaluj spowrotem przeżuć sajwy i spróbuj pobrać EURO
     
  15. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym, że tej aktualizacji nie ma na dysku i nie da się jej usunąć.
     
  16. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A co się dzieje jak pobierasz dodatek z marketu ?
     
  17. Delavorek

    Delavorek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest dziwne, mam plusik przy pozycji, ale jak zainstaluje to instaluje się Trial. To samo mam z Season Live, dzieje się to tylko w Fifie bo np. w Max Payne mam premium i wszystko jest okej...
     
Wczytywanie...

Poleć forum