1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ufc 2009

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomek28719912, Maj 15, 2010.

  1. tomek28719912

    tomek28719912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam problem z grą UFC 2009,gra posiada Wave2,Gdy nagrałem na płytkę Emtec z prędkością x2.4,i po włożeniu płyty do konsoli wyskakuje mi"odtwórz płytę dvd"...W czym może tkwić problem??....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie nagrywaj na emtec bo to shit tylko verbatimy
     
  4. solek97544

    solek97544 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na verbatimach będzie miał to samo. Powiem, że nie wiem w czym jest problem ja mam to samo ale nikt na tym forum nie potrafi wytłumaczyć komuś kto się na tym za bardzo nie zna o co chodzi. A ty hehe nie nabijaj postów ^^
     
  5. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    Tomek, jaka masz przerobke?
     
  6. tomek28719912

    tomek28719912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prawdopodobnie 1.51...Wcześniej nagrywałem na Emtec'ach i wszystko było OK...
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hehe925 to nie problem plyty na 100 % wiec nie pitol, bo ja ta sama gre nagralem na ix tra. Plyty z tesco to tez shit a smiga. Sprawdzales przed nagraniem obraz w abgx ? Lub moze sie plyta zle nagrala, bo plyty slabej jakosci a jeszcze predkosc duza dales. Wsadz plyte do pc i sprawdz ja abgx
     
  8. tomek28719912

    tomek28719912 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za pomoc,już zrobiłem...Przerobiłem na wave3,nagrałem na esperanzie z predkoscia 2.4 i smiga...Temat do zamknięcia!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum