1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC 2010 jaki to wave

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bloodi, Sierpień 17, 2010.

  1. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jaki ma wave ufc 2010 Konsole :: UFC Undisputed 2010 [ENG] [REGIONFREE] [XBOX360] z tego torrenta.

    I jak mam iextrem 1.51 czy bede musiał patchować lub robić z tym coś innego??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ufc ma wave 6 ale tak naprawdę to wave 4
    co do ixtreme to musisz wiedzieć jaki masz napęd jeżeli Hitachi to nie musisz patchować
     
  4. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w jakiej prędkości nagrywać płyty??
    DVD+R DL Verbatim
     
  5. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  6. bloodi

    bloodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem obraz na plyte programem imgburn w predkosci 2,4 jednak nie działa :/
    musze miec jakies active.iso czy stealth czy co mam zrobic?
    mam ixtreme 1.51
     
Wczytywanie...

Poleć forum