1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC 2010 on-line 400 msp - wow

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez discus, Maj 27, 2010.

  1. discus

    discus Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam odpaliłem dziś UFC 2010 ;] odpalam live i pyta czy sciagnąć DLC klikam ok . i co ?? każe dać 400 msp inaczej nie da się odpalić on-line . Masakra jakaś, rydzykowi też będziemy musieli płacić za granie ??

    A ha dziś już gierka w sprzedaży ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jak byś kupił oryginał nie miałbyś takich problemów.
     
  4. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do sklepu, piracie! Gdybys kupił nic takiego by ci nie wyskoczyło... BRAWO EA! Trzeba jakos z tym walczyc .
     
  5. discus

    discus Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nice , czyli już handel używkami też nie będzie ok , heh
     
  6. discus

    discus Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiesz że jesteś gamoniem ??
     
  7. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Eee przecież UFC Undisputed 2010 nie jest tworem EA ;/
     
  8. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    I być nie musi, inne firmy zaczynają korzystać z pomysłu EA. Informacja o tym, że UFC będzie wymagać kodu była już na forum. Ja to potwierdzam dzisiaj gra mi przyszła i aby zagrać online trzeba wpisać kod, inaczej tryb jest niedostępny.
     
  9. discus

    discus Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i tak serwery nie działają . Kupiłeś grać nie możesz ..
     
  10. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Działają(PS3):) Chyba na Twojej marnej kopii nie działają:)
     
  11. discus

    discus Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie zczaiłem tego kodu poprostu nie byłem w temacie . A ja mam to na X-a .
     
  12. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a ja mam pytanię
    Jak wpiszę ten kod na jednym lub kupię na jednym koncie to czy na drugim też będzie działac czy znowu trzeba będzie kupic?
     
  13. p.koc

    p.koc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Za co ten ban ?? dla discuspl ?? dzięki
     
  14. Nexen

    Nexen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Właśnie za co dostał tego bana?
     
  15. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Obraził mnie, ale nie wiem czy to jest głowna przyczyna... :whistle:
     
  16. p.koc

    p.koc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pytam Ja sam zainteresowany , to dostałem tylko ostrzeżenie a ban ??
     
  17. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to nie temat do takich rozmów
    jak chcesz wiedziec za co masz bana napisz do moda, a ja ponawiam swoje pytanie odnośnie czy jak na jednym koncie kupie to czy na drugim tez bedzie działa czy będę musia sie bawić z drugim padem
     
  18. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Na każdym koncie które znajdzie sie na tej konsoli będzie działać

    EDIT// sory pomyliłem tematy, i jeszcze post pod postem :/ prosze o usunięcie tego posta!! gapa ze mnie :(
     
  19. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tobie to raczej nie wypada.
     
  20. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Na każdym innym koncie będziesz musiał kupić kod.

    Co do bana wiadomość była edytowana, w oryginalnej użytkownik mnie obraził.
     
  21. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a czy myk z załączonym drugiem padem na koncie gdzie jest wykupiony kod zadziała?
     
Wczytywanie...

Poleć forum