1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC 2010 Pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Zozol, Maj 27, 2010.

  1. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Witam !
    Wiem,że było 100-tki takich pytań ale mam problem gdy wkładam grę do napędu
    jest to w/w tytuł i otrzymuje taki komunikat : Wyczyść Płytkę szmatką
    Co mam zrobić ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cezy001

    Cezy001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo tylko co ciekawe wtedy gdy chcę zainstalować grę. Jak ją uruchamiam to z trudem ale się odpala.
     
  4. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. napęd masz słaby
    2. płyta porysowana?
    3. spróbuj włożyć przed tym active.iso, paradoksalne, ale kiedyś mi to pomogło
    4. jak masz xboxa pionowo to zrób poziomo i odwrotnie.
     
  5. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    1.Napęd mam bdb
    2.Nie
    3.Mam LT
    4.Spróbuje //
     
  6. maniakalny_666

    maniakalny_666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    nie wiem od czego to zależy :(
    mi wszystko działa bez zawiechy ;)
    naparzam że aż miło:)
    pozdro
     
  7. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak na każdą kopie gry konsola tak reaguje spróbuj kalibracje lasera poradnik na foum jest. Jak tylko ta płyta wywołuje ten błąd to zgraj jeszcze raz prędkością 2x :p
     
  8. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Czyli błąd pojawia się także na innych wersjach konsol, myślałem, ze tylko w przypadku Wave 2. Nie jest to kwestia lasera ani wypalania - to już sprawdziłem. Teraz pytanie, jaka wersja gry ? Założę się, że P2P lub UFCKiLLA. Więc wypadałoby wypróbować SWAG - niestety sam tego nie robiłem - ze względu na moje marne łączę.

    Mam jednak przeczucie, że coś jest nie tak z obrazem - pierwszy raz widzę taką sytuację kiedy gra działa w kratkę.
     
  9. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisz jeszcze na jaką płytkę wypaliłeś. Najlepsza Verbatima, bo esperanzy itd, czasami wywołują takie błędy. A co do active.iso mi jak chodziło bez i miałem coś takiego i włożyłem najpierw acitve.iso to dobrze chodziło, zgrałem na dysk i było good.
     
  10. dawideq1995

    dawideq1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja MAM identyczny błąd wypaliłem
    na płytce Verbatima prędkością 2,4 a nie chcę kolejnej plyty marnowac ;/
     
  11. kolbe11

    kolbe11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz
    Eric6666, ale na jaki firmware wypalałeś ? To jest istotna kwestia, bo wiem, że na Wave 3 działa, problem jest tutaj z konsolami w wersji 1.5.
     
Wczytywanie...

Poleć forum