1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ufc 2010 undisputed nagranie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ela5329, Lipiec 15, 2010.

  1. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich pobrałem grę ufc z naszego forum lecz ni w ząb nie mogę sobie poradzić z nagraniem gdy kompresuje plik na ISO to wyskakuje mi jak by był spakowany w rarze(po ściągniętych plikach wypakowałem wszystko i powstał 1 folder UFC.Undisputed.2010.RF.XBOX360)mógłby ktoś pokierować mnie jak to zrobić aby nagrać i było wszystko ok?z góry dziękuje za pomoc (a na wskazówki patrzyłem i nic to nie daje)a nagrywarka czyta dl jeśli chodzi o ścisłość bo wypaliłem niby te 1 iso w img burn ale Xbox pokazuje mi ze to dysk z rożnymi danymi... ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz dla ułatwienia sprobowalem 2 raz i wsykoczylo mi ufc.iso ale w rarze jak by a pod tym ufc.mds....... niewiem kompletnie co zle robie a chce 1 raz nagrac gre...
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nagraj progrmem imgburn, wskaz plik mds (tak, wlasnie ten) i predkosc daj na 2,4x
     
  5. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o a jak chce otworzyc przez img burn wyskakuje taki oto komunikat "you should have selected the MDS file and not this one.

    i'll do it for you automatically this time, but don't do it again"
     
  6. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale juz na plyte mam od razu nagrac i wskazac te mds??on pokazuje mi ze ten plik ma 8,71 kb a ten ufc ma 6,71 gb kurcze juz 1 plytke zmarnowalem...
     
  7. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wskazalem wielkosc jest ok 6,71 ale po nacisnieciu by nagralo jest napisany otoz taki komunikat "user specified layer break position conflicts witch image specified layer break position.
    user specified layer break position 1913760
    image specified layer break position 1645840
    do you want to use the image specified layer break position?
    Note:to stop this message from popping up again,set the layer break option back to calculate optimal in the settings



    i co mam nacisnac??tak nie?czy anuluj??bo nie chce kolejnej plyty zmarnowac...
     
  8. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiscie chce nagrac z iso podobno takie ustawienie img burn to gwarantuje
     
  9. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i klops nagralem tak jak mowiles ale xbox pokazuje mi dysk z różnymi materiałami......... co robic???;/
     
  10. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Robisz tak jak tutaj ?

    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html

    Masz mieć plik iso z grą i plik dvd w którym jest informacja LayerBreak.

    Zrób sobie plik dvd według opisu wyżej i wtedy próbuj nagrywać IMGBurn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum