1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC 2010 Undisputed nie działa mimo kilku rad! POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekha, Grudzień 14, 2010.

  1. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Może w skrócie:

    Po kolei zrobiłem tak jak radzili mi użytkownicy tego forum : Najpierw oryginalny obraz sprawdziłem w abgxie - wszystko wydawało się ok. Później 360 waves patcherem przerobiłem na wave 2 - już nie sprawdzałem w abgxie. Następnie (miałem już dwa pliki od razu- .iso i .dvd) odpaliłem imgburna i zanim cokolwiek zrobiłem to w zakładce tools>settings>write i tam w punkcie LayerBreak po prawej kliknąłem User Specified i wpisałem: 1913760. Póxniej wszystko wypaliłem na prędkości 2,4 (na płytce esperanza). Gdy odpaliłem wszystko na konsoli, czytało mi jako film a nie grę - pisało w wielu językach żeby odpalić to na konsoli ;/

    Mam regionfree czy coś a tu log z gry z tej płytki co mi widzi jako film: http://img257.imageshack.us/img257/11/333oe.png
    Teraz mam płytki Think Xtra (mam nadzieje że żadnej już nie zepsuje)

    Proszę o pomoc, rady, cokolwiek żebym wreszcie wiedział co zrobić żeby to poprawnie nagrać...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz iXtreme?
    Moze musisz spatchowac na wave 3, a moze w ogole?
    Nie ustawiaj na sztywno tylko nagraj z pliku .dvd.
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    zly wave, albo sproboj z activete iso
     
  5. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ixtreme 1.5 - sorka zapomniałem podać

    I co, co jest źle??
     
  6. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    niech sie wypowie ktos kto ogarnia ale czy ten obraz nie jest zrabany patrzcie na screen
    jezeli masz 1.5 to wave 2
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie może działać:
    Napisz jaki to release, zobaczymy czy tylko ty masz taki problem.
     
  8. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Aha czyli wychodzi na to, że to jest głównym powodem ???
    2. Jak sprawdzić jaki to release???
     
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    tak sciagnij z jakiegos innego zrodla gre
     
Wczytywanie...

Poleć forum