1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ufc 2010

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PrZeMoFaLuBaZ95, Maj 24, 2010.

  1. PrZeMoFaLuBaZ95

    PrZeMoFaLuBaZ95 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz masz wersja ABGX'a, który nie rozpoznaje 6go wave'a.

    A gra nie jest jeszcze zweryfikowana bo nie było jeszcze premiery.

    Więc. Śmiało
     
  4. Grzesiek96

    Grzesiek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Sory, że nie na temat, ale możesz pisać następne tematy podobne do tego, więc się zabezpiecz :] .

    abgx360 - Download

    Z tej strony ściągasz najnowszego Abgx360 i najlepiej od razu bez bawienia się -> 3rd/4th/5th/6th Wave self-extracting archive (for Windows), po to by program nie widział błędów. Pamiętaj, żebyś był zawsze, na bieżąco z programem i Wave :] .
     
  5. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    mam pytanie wogóle nie do tematu władam płytke do napędu i czyta mi to jako płyta dvd a nie gra to moze być ze mam za starą przeróbke?? bo mam 1.5 a to chyba na 1.6 albo nowsza. Jeśli tak to czy można to jakoś przerobić ale tak łatwo bo jak cięzko to sobie odpuszcze. Pisze tu bo niechce nowego tematu robić
     
  6. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam abgx 1.0.2 i 3rd/4th/5th/6th Wave self-extracting archive (for Windows)
    a jak sprawdzam to i tak nie rozpoznaje mi jaki to wave dlaczego
    "video parition does not match know data ( could be corrupt or a new wave not seen before"
    na wszystkich grach jest tak samo
     
  7. czaaarny

    czaaarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nie wiesz co pisac to sie najlepiej nie udzielaj
     
  9. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem czy mamy tego samego ABGX'a, ale mój jest w wersji MOD GUI i nigdy nie miałem problemu z weryfikacja wave'u.

    Mój wygląda następująco:
    [​IMG]


    pzdr
     
  10. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    a premiera UFC przeciez w Polsce 28 maja jak dobrze pamiętam.
    a region chyba jest wykrywalny..
    a druga rzecz, jeśli obraz sciągniety ma już SS2 a np.w abgx360/verified pojawi się później nowa wersja SS2 to będzie jakaś różnica np.w weryfikacji obrazu czy będzie tak samo 'teoretycznie' niewykrywalny?
     
  11. mati0090

    mati0090 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    B-c
    Tak i graj non-stop w 3 gry...

    A co do tematu to ten dział dotyczy jedynie opinii o grach a nie pomocy dla ludzi, którzy nie powinni nawet mieć internetu.
     
  12. euma

    euma Banned

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zgadzam się z powyższym w 100% a co do gry do wydaje mi się o wiele lepiej dopracowana niż wersja 2009, chodzi mi konkretnie o grafikę i tryby rozgrywki,szczerze polecam. Wrażenia nie zapomniane,np. przeciwnik dostał takiego kopa pod pachę że aż my bark wypadł i sporo siły go kosztowało aby sam go sobie wstawił na miejsce,oczywiście po tym zabiegu jego ręka już za wiele nie nawojowała,podczas rozgrywki samo nawalanie też mija się z celem,należy ciosy zadawać z głową. Polecam jeszcze raz.
     
  13. motykaspl

    motykaspl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chlopaki mam pytanie jak to nagrac
    tym waves patcherem da rade zmienic wave zeby dzialalo na ix 1.61 czy jeszcze sie nie da tego zrobic?
     
  14. kuras71wro

    kuras71wro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłączam się do prośby kolegi mam podobny problem z ABGX'em, a do tego zmarnowałem już 5 płytek. Ściągnąłem wszystkie wavy i nic dalej te sam problem:/ W IMGBURN wyskakuje mi problem "I/O" nie wiem o co chodzi. W CloneCd za każdym razem głos który doprowadza mnie do szewskiej pasji "Ohhhh... Nooo..." I wiadomość dla wszystkich burżujów nie jest to problem złych płytek, albo nagrywarki, bo inne gierki śmigają, aż miło:)
    Dziękuje i Pozdrawiam Kuras71wro
     
  15. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz przerobić Wave i zależy na jaką płyte nagrywasz..najlpeiej Verbatim pat****esz gre i nagrywasz zawsze pójdzie ;)
     
  16. luksio

    luksio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby zagrać na necie trzeba dodatkowo kupić jakiś dodatek za 800 punktów?
     
  17. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    tak musisz nabyć kod
     
Wczytywanie...

Poleć forum