1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ufc 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez brondzi11, Sierpień 9, 2010.

  1. brondzi11

    brondzi11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    W programie abgx360 wysakuje mi takie cos ?moge nagrywac ?zmienilem z wave 4 na wave 2,
    wydaje mi sie ze cos jest zle zrobione,co trzeba zrobic zeby nie bylo tych bledow,

    [​IMG]

    Odpowie mi ktos ?potrzebuje szybkiej odpowiedzi ;]

    jest kto wgl na tym forum ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    co sie tak goraczkujesz?? zmieniles wave'y przed sprawdzaniem w programie i teraz on chce wrocic do oryginalnego bo tak jest skonstruowany ale nie moze, na przyszlosc rob to odwrotnie
     
  4. brondzi11

    brondzi11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    barman_2000 wiec moge nagrywac bez problemu ?
     
  5. S3BA

    S3BA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Ja mam inne pytanie, ale również tyczące się UFC.
    Zakładając dźwignie przeciwnikowi (raz wciskając prawy analog), kręcę jak opętany w prawo a on mimo to zawsze sie wyrywa.
    Co robię źle? Prawego analoga trzeba trzymać wciśniętego, czy tylko raz się go wciska?
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja przy robieniu dźwigni w UFC 2010 trzymam LB i kręcę analogiem.
     
  7. brondzi11

    brondzi11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a teraz mam taki problem,po nagraniu plyty (verbatim predkosc 2x) i po zmienieniu wave z 4 na 2,odpalam gre i sie wczytuje,wyskakuje mi logo ufc 2010 w dashbordzie i sie uruchamia najpierw jakas tam aktualizacja,raz mi sie zaktualizowala,dziwne bo nie mialem polaczenia z internetem,po aktualizacji plyta sie troche pokrecila,pojawil sie czarny obraz i wyskoczyl blad przetrzyj sciereczka ale zainstalowac sie na dysku zainstalowala ale nadal nie dziala,myslalem ze zmienilem na zly wave(nie wiem jaka mam przerobke)i nagralem od nowa na wave 1 to wyskakuje mi bialy obraz cos tam pisze,jakies chinskie znaki na bialym tle,moze tym pierwszym razem dobrze nagralem ?bylo logo ufc 2010 w dashbordzie,nie wiecie co to moze byc ?
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bodzajże iXtreme 1.61( nie jestem pewnien jeśli się mylę proszę poprawić) nie czyta patchowanych gier więc może Ty taki posiadasz. Nagraj płytę bez zmieniania wave.
     
  9. brondzi11

    brondzi11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to mam zostawic na wave 4 ?napewno nie mam tego najnowszego ixtreme,ja mam starego flasha,ma cos okolo rok do dwoch lat,
     
Wczytywanie...

Poleć forum