1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ufc 2010

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez edenek, Wrzesień 28, 2010.

  1. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Mam problem z tą grą, mianowicie moja konsola jej nie widzi posiadam lt 1.1 wiec nie wiem dlaczego tak sie dzieje w abgx360 nie ma błędów więc w czym problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    co znaczy nie widzi. wkladasz do napedu i co? nie wyswietla gry w napedzie?
     
  4. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
  5. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    plyta jest zle nagrana. dlaczego? cholera wie. nagrywales juz wczesniej inne gry?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No trzeba samemu ruszyć głową. Może coś nie tak z płytą.
    Nagraj jeszcze raz
     
  8. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Tak ta sama nagrywarka. Dodam że nagrałem drugi raz ta sama grę i dalej to samo.
     
  9. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Włóż płyte do napędu i otwieraj i zamykaj do puki nie zaskoczy jak po 10 min. nie wskoczy to znaczy że coś masz z płytą ja też tak mam z każdą płytą (uszkodzony napęd)
     
  10. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Inne kopie odczytuje bez problemu. Więc wydaje mi się ze to felerna partia płyt.
     
  11. rafcio363

    rafcio363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może trafiłeś na zdupiony image, mi się tak raz trafiło, zaciągnij grę jeszcze raz.
     
  12. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    proponuję przebadać obraz abgx360. Ale to na 95,8% wina wersji gry :D
     
  13. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    obraz sprawdzałem w abgx 360 i nie ma błędów. Prawdą jest że przy ściąganiu obraz pobrał się z błędami ale pobrałem na nowo uszkodzone segmenty i wypakowało się bez komplikacji.

    Miałem racje widocznie trafiłem na dwie wadliwe płyty za 3 razem nagrało się już bez problemu, płyta tej samej firmy tylko z innego źródła :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum