1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ufc 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yakuseki, Luty 21, 2011.

  1. Yakuseki

    Yakuseki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem. Xbox'a posiadam od 2 dni dostałem do niego grę UFC 2010 gdy chce zagrać wyskakuje komunikat o aktualizacji gdy daje tak pasek wypełnia się do końca konsola się restartuje i znowu chce aktualizacji i tak w koło proszę o pomoc

    PS moj dash to 8955 i mam iXtream 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Yakuseki

    Yakuseki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chodziło mi o kompletny format, ale może wystarczy zainstalowanie gry na nowo. Spróbuj
     
  6. Yakuseki

    Yakuseki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok już się instaluje jak nie zadziała to zrobię jak mówisz a można savy z innych gier zgrać na pendrive ??

    Edit: Po formacie dysku dalej to samo :/

    Proszę o pomoc :)
     
  7. Yakuseki

    Yakuseki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś jak naprawić ten problem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum