1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC Personal Trainer - Błąd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Killswitch, Grudzień 30, 2011.

  1. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Mój xbox to Slim, z cichą aktualką i z nowym dashboardem. Przerobiony kilka dni temu. Razem z title update'ami działają: Skyrim, Kinect Sports 1 & 2. Próbuję uruchomić UFC Personal Trainera.. przeczyść płytkę miękką ściereczką. Xbox pokazuje jednak, że w środku jest właśnie ta gra. Czy do tego też potrzebny jest title update? Może po prostu pech i płytka jakoś źle się nagrała? Release od COMPLEX. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    cicha blokuje tylko xgd3 i trzeba dogrywać do gry id nowe ,xgd2 rusza normalnie
     
  4. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Mnie tylko intryguje to, że Xbox rozpoznaje płytę, a nawet grę, a nie chce jej uruchomić. Na przemian pokazuje się komunikat o miękkiej ściereczce, albo po prostu wraca do interfejsu głównego.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz najnowszy dash to musisz każde id gry xgd3 patchować innaczej nie pójdzie. + dać wyczyć cache w konsoli bo masz tylko lt 2.0 a nie lt 3.0
     
  6. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    No tak, ale Personal Trainer to jeszcze XGD 2, przeróbkę mam LT 2.0 to jakie możliwości błędu pozostają? (przypominam, że właśnie patrzę na obrazek - "uruchom UFC Personal Trainer")
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wyczyść cache w konsoli powiny xgd2 chodzić
     
  8. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!! Włączam UFC personal trainer i wybieram "choose gamer profile" i wybueram swój profil i wyskakuje mi "Nie można podłączyć konsoli do usługi xbox live. Czy chcesz zakończyć bieżącą sesje i przetestować połączenie? Jeśli aktualnie grasz , postępy osiągniete od ostatniego zapisania stanu zostaną utracone"
    TAK lub NIE
    wybieram nie to powraca do wybierania profilu. Wcześniej było dobrze. Jak podłącze do xbox live albo jak mnie kinect wykryje to działa. Ale chce aby inna osoba mogła wybrać mój profil . Bez łączenie do xbox live, wcześnie normalnie wybierałem.
     
  9. PiotrSeb

    PiotrSeb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,

    pawels237 - czy udało Ci się rozwiązać ten problem z xbl ?, mam podobny i ...,
    jak masz jakieś skuteczne rozwiazanie proszę podziel się,
    a może ktoś z inny wie jak rozwiązać ten problem ?

    "Nie można podłączyć konsoli do usługi xbox live. Czy chcesz zakończyć bieżącą sesje i przetestować połączenie? Jeśli aktualnie grasz , postępy osiągniete od ostatniego zapisania stanu zostaną utracone" TAK lub NIE

    mi ustawienia blokady rodzicielskiej nie pomogły :(

    Pozdrawiam
    Piotr
     
  10. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    problem

    Dalej problem nie rozwiązany!!!!!!!!!!! Pomocy
     
  11. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odświeżam
     
Wczytywanie...

Poleć forum