1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ufc undisputed 2009

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 8908, Kwiecień 5, 2010.

  1. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzic jaka mam wersje patcha? jak go ew. usunac.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to moze inaczej....
    mam uzytkownika user1 na ktorym gram w ufc undisputed 2009 z nowymi patchami ktore sie pobraly automatycznie po podlaczeniu konsoli do intenretu.
    jak utworze nowego uzytkownika user2 i wlacz ufc undisputed, nie polacze konsoli z internetem , to bede mial w grze nowe patche??
    glownie chodzi mi o to zeby zrobic zawodnika za pomoca crate new fighter nie kariery, ktory ma over 119, a po spatchowaniu nie mozna.

    ps. nie chce nim grac przez internet

    edit by thomasho- edytuj posty zamiast pisac jeden pod drugim
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli pobrało patcha to będzie on dostępny dla każdego konta bez konieczności ponownego pobierania .
     
  5. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak sie go pozbyc?
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jeśli nie ma go na memorce/dysku to usuń pamięć cache:)
     
  7. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dysk w konsoli, pewnie gdzies tam jest ten patch. jak usunac pamiec cash
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Wejdź w ustawienia konsoli na końcu i tam poszukaj sobie:)
    W sensie ostatnia zakładka w menu.

    A jak nie dasz rady to tu masz link jak tego dokonać:D
     
  9. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wylacze i wlacze konsole to pamiec cash sie usunie?
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie. Tu masz llink
     
  11. 8908

    8908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moment, gdzie jest ikonka hdd, wchodze do 'ustawienia systemu' tu mam pamiec ale nie ma ikonki hdd
     
Wczytywanie...

Poleć forum