1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC undisputed 2010 problem ze ściągnięciem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez moro96, Lipiec 5, 2011.

  1. moro96

    moro96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Cześć.
    Mam problem z pobraniem i działaniem powyższej gry z Live'a.
    Kupiłem konto na allegro z grami od niejakiego vis1966 i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że UFC nie działa.
    Mianowicie:
    kiedy ściągnę tą grę na dysk to niema jej w bibliotece gier, a jeśli zajrzę w ustawienia to widzę informację nieznana gra i plik może być uszkodzony.
    Konto jest z UK, a tej gry niema na polskim live.Czytałem o blokadzie regionalnej i jeśli to ona od razu informuję,że nie mam 2 kart sieciowych, a z livem łącze się przez modem dsl.
    Umiecie rozwiązać ten problem?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Sa 2 rozwiazania.
    1. Kombinacje z VPN do czego potrzebne sa 2 karty sieciowe
    2. Wyjazd do USA i sciagniecie tej gry stamtad ^^
     
  4. moro96

    moro96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
  5. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Kup zwykla najtansza karte sieciowa pod PCI i troche kabla RJ45, zalezy ile ci potrzeba.Na forum jest poradnik jak sciagac z wykorzytaniem VPN
     
  6. moro96

    moro96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  8. szymonpl007

    szymonpl007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    w polsce
    witam ja tak samo mam jak kolega moro96 tylko ja kupiłem cod waw+ tomb raider anniversary. Tomb raider działa a cod nie co mam zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum