1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC Undisputed 2010 - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekha, Grudzień 13, 2010.

  1. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Wczoraj na tym forum otrzymałem kilka rad na temat jak nagrać UFC 2010 na moją konsolę (XBOX 360 Arcade przeróbka ixtreme 1.5).

    Po kolei zrobiłem tak: Najpierw oryginalny obraz sprawdziłem w abgxie - wszystko wydawało się ok. Później 360 waves patcherem przerobiłem na wave 2 - już nie sprawdzałem w abgxie. Następnie (miałem już dwa pliki od razu- .iso i .dvd) odpaliłem imgburna i zanim cokolwiek zrobiłem to w zakładce tools>settings>write i tam w punkcie LayerBreak po prawej kliknąłem User Specified i wpisałem: 1913760. Póxniej wszystko wypaliłem na prędkości 2,4 (na płytce esperanza). Gdy odpaliłem wszystko na konsoli, czytało mi jako film a nie grę - pisało w wielu językach żeby odpalić to na konsoli ;/

    I teraz moja prośba. Straciłem już chyba z 5 płytek, niech mi ktoś wreszcie dobrze poradzi, co zrobić żeby to zadziałało

    Dziś kupiłem 5 nowych płytek Think Xtra 8,5GB DVD + R DL

    Proszę o pomoc... Będę wdzięczny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha i jeszcze jedno. Po nagraniu tej gry co mi czytało jako film sprawdziłem na abgx-ie i pokazało mi się coś takiego: http://img812.imageshack.us/img812/8313/1sds11.png Co z tym??? O co chodzi z tym CRC doen not match??? Mogę wreszcie liczyć na czyjąś pomoc ??
     
  4. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogę prosić o pomoc chciałbym wreszcie żeby mi się udało wypalić moją pierwszą działającą grę...;/
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z tej gry ale płyty a nie z hdd
     
  6. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. bartekha

    bartekha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może powinienem był spatchowac na wave 3 a nie na 2 ?? Jeśli nie to w czym tkwi problem???;/;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum