1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC Undisputed 2010

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mariocom, Czerwiec 7, 2010.

  1. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Witam wszystkich mam pytanie czy do IX 1.6 wystarczy zmienic wave w programie wave patcher[dostepny 360WavesPatcher_1.2.1. Orginalnie jest wave 4 w obrazie. W abgx mialem stealth files patched successfull, ssv2 [trusted]. Dowiedziałem się zeby nie wlaczac abgx tylko odrazu rozpakowac zmienic wave i palic. No i tak zrobilem rozpakowalem dalem wave 4 na wave 3 wypalilem i i konsola widzi plyte jako otworz dvd i jak to wlacze mignie dioda[bo mam na usb] dysku, od pada i pojawia sie tlo na caly tv XBOX 360 i tyle. Czy ktos wie z czym moze byc problem i dlaczego poszlo nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Havi

    Havi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O ile sie nie myle to wave 1.6 czyta wave 4 wiec nie potrzebnie przerabiales i jak sciagasz gre to rozpakowywujesz nastepenie abgx360 wgrywa stealth patche i dopiero wtedy zmieniasz wave ale chyba 1.6 czyta wave 4 tylko trzeba miec plytke activate iso ktora trzeba sciagnac i wypalic wiec zadnej gry nie przerabiaj na inne wave tylko wypal activate iso na dvd+r dl taka jak dla gry aaa activate iso jakby cos jest dolaczone do ixtreme 1.6 wiec najlepiej sobie sciagnij caly firmware i tam napewno bendzie..
     
  4. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ix. 1.6 nie widzi wave 4!!! Sprawdzasz obraz abgx'em, jak jest wszystko ok pat****esz na wave 3 i nie sprawdzaj juz wtedy znowu abgx'em obrazu, bo przywróci Ci orginalny wave.
     
  5. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Dzieki wielkie kupie dzisiaj plytke i zrobie tak jak napisaliscie :] zobaczmy co wyjdzie dziekowac oczywiscie :]
     
  6. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    tak racja sam mam 1.6ix activate iso tylko wypalic i smigac :D
     
  7. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
  8. bayron80

    bayron80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem z głosem

    Mam problem wypaliłem ostatnio obraz ufc2010 i wszystko śmiga jak należy tylko że głos jest tylko na początku w intro a dalej cisza. Może ktoś miał podobny problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum