1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC Undisputed 3 (2012) RF.XBOX360-XPG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Luty 5, 2012.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    Region: Free
    Język: ENG
    Abgx360: http://www.abload.de/img/503jo16.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wlasnie pobieram..moze ktos juz ma i sie wypowie czy działa??
    i jaka to wersja jest czy ostateczna czy jakas wczesniejsza??
    Rozmiar obrazu to 7.30 giga czyli wyglada jak by XGD2?
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Chyba jest XGD2 bo w logu nic nie pisze o Topology.
     
  5. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    dziwne nowa gra i stare zabezpieczenia hehe
    orientuej sie ktos czy to wersja ostateczna gry? bo do premiery mamy jeszcze troche czasu w USA 14 lutego dopiero
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Amalur też "wyszedł" ponad tydzień przed premierą.
     
  7. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    na 99% jest to wstawka gry ktora dostaja redaktorzy do testow. mialem gdzies fotke tej plyty ;]
     
  8. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czyli ostateczna wersja czy nie??
    i dziwi fakt braku XGD3 w dzisiejszych czasach i przy takim tytule
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na nie będę kradł torrenta wstawił Trusted Uploader więc chyba jest ok
     
  10. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale znalazlem w opisie gdzies ze jest to XGD3?? hmmm
    nie wie nigdzie nie jest podane czy to wersja ostateczna czy jesczze nie
     
  11. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wypaliłem mam LT 2.0 potwierdzam powyższy obraz to XGD2 hula wszystko
     
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    hm a ja wypalilem normalnie wszystko ok LT2.0 puszczam obrazek miniaturki widzi UFC3 odpalam gre plyta sie kreci i czarny ekran hm
     
  13. danieltda

    danieltda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli chce ten obraz wypalic na lt 3 to musze ja jeszcze patchowac z ap25 w xbg ? czy wystarczy ze przepuszcze przez abgx 1.0.6??
     
  14. kondi88

    kondi88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli mam lt 2.0 i nie gram przez neta to muszę coś patchować? Wymaga najnowszego dasha?
     
  15. SlimShady

    SlimShady Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiele osob pisze zeby chodzilo na lt 2.0 trzeba usunac topologie ale to dziwne, bo jesli to jest stary format xd2 to nie powinno to byc konieczne.To moze ktos wyjasnic czy ta wersja to format stary czy ten nowy aktualny xd3
     
  16. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to jest xgd2. Ale ja z rozpędu i tak przeprowadziłem na tym obrazie operację usunięcia topology. Gra zainstalowała się i działa bez problemu. LT 2.0 dash 13604
     
  17. Rycha_pl

    Rycha_pl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam dasha 13599 LT2.0 ktoś potwierdzi czy działa bo szkoda mi płyty ?
     
  18. `ToniDi

    `ToniDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z mazur
  19. szem0

    szem0 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    254
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jestem zielony w tym temacie
    ruszy to na lt 1.91?
     
  20. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Ręce odpadają...

    Chodzi na 2.0 jak każda gra xd3/xd2.

    Sent from my Lg optimus 2x.
     
  21. Rycha_pl

    Rycha_pl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    rozchodzi się o to bo mam niski dash i nie wiem czy gra wymaga nowego dashboardu ?
    jeśli tak to po co wypalać i kasować niepotrzebnie przeróbkę ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum