1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFc Undisputed 3 jaki xgd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sasi0, Luty 6, 2012.

  1. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, jaka ta gra ma xgd ?

    xgd2 czy xgd3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a ty co jasnowidz? ta gra jeszcze nie wyszla a ty juz wiesz jaki bedzie system plikow
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wyszła - już jest w internecie do pobrania.
     
  7. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    może niektórzy mają wujka który pracuje THQ :tongue:
     
  8. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    [​IMG]

    Sent from my Lg optimus 2x.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  10. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    UFC Undisputed 3 [MULTI][Region Free][XDG3][XPG] - jak na torrencie mam jako XGD3
     
  11. Mati1991PL

    Mati1991PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można nagrać tę grę ImgBurn 2.5.6.0 z ustawieniami pod xdg3 czy cos pozmieniać?
     
  12. Branik

    Branik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak można śmiało, sam nagrywałem
     
  13. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Xd2.

     
  14. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    992
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Te same ustawienia co pod xgd3. Sam tak nagrywalem zwykla nagrywarka i dziala.
     
  15. szyja

    szyja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wlkp
    ja przepusciłem przez abgx ustawionego na xgd3 i nie działa .plyta sie kreci i mam tylko czrny obraz . nagralem na verbatimce ihasem i mam NA SLIMIE lt 3.0
     
  16. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    to jest xgd2
     
  17. Szakal123

    Szakal123 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napiszę tak :
    Jak się dowiedzieć czy gra ma zabezpieczenie XGD2 czy XGD3 ?
    Otóż gra XGD3 ma większy rozmiar
    NP. XGD3 = (Przykład!!) 8.30GB
    XGD2 = (Przykład!!) 7.40GB
    XGD2 jest mniejsza :)
     
  18. OpenzoON

    OpenzoON Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli z wypowiedzi poprzednika wynika że nowa bijatyka ma zabezpieczenie xgd2...czyli pójdzie lekko przez IMGBurn...
     
Wczytywanie...

Poleć forum