1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

UFC Undisputed 3 - problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziabul, Kwiecień 2, 2012.

  1. dziabul

    dziabul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Witam. Otóż mój problem polega na tym iż, po ściągnięciu tej gry jest folder a w nim pełno plików. Przeważnie jest obraz płyty i plik .dvd a tu takie cos... co mam z tym zrobić?? od razu tłumacze ze plik .dvd stworzyłem ale mimo to nie chciało się nagrać:/ proszę o pomoc.
    Ps.
    Jestem świerzy bardzo w tematach nagrywania gier dlatego proszę o wyrozumiałość.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zrób screena tego co masz w tym folderze. Coś mi się zdaje, że masz pliki rar albo zassałeś rip (xex) gry pod JTAG.
     
  4. dziabul

    dziabul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
  5. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz zaznaczyć wszystkie pliki w archiwum które mają ikonkę WinRara, następnie kliknąć prawym i dać "wypakuj tutaj", jak proces się skończy otrzymasz obraz gry który normalnie nagrywasz. Resztę plików możesz wtedy usunąć.
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie wszystkie wystarczy jeden :)
     
  7. dziabul

    dziabul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    dzięki wielkie faktycznie zadziałało:) tylko pojawił się kolejny problem podczas nagrywania:/ oto screen:

    http://zapodaj.net/e0f12a6e1ae9.bmp.html

    czy mam przepuszścić to przez abgx tak wogole??
     
  8. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. dziabul

    dziabul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    hmm... dużo mi to nie pomogło. Fakt ze próbuje nagrac na plycie esperanza dvd+r dl ,ale czy to może wpłynąć na nagranie i dlatego taki błąd mi wychodzi??
     
  10. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    tak to wplywa na nagranie w duzym stopniu bo esperanza to zwykly makrokesz, powtorz nagrywanie ale juz na plycie verbatim.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. dziabul

    dziabul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    ok. Spróbuje z verbatimem jeżeli bedzie nadal to samo, to znaczy że nagrywarka jest za słaba... oby to tylko płyta :p o wynikach napisze jak sprawdze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum