1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Unable to save image - Avatar

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bansuj, Czerwiec 12, 2010.

  1. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Witam. Otóż mam taki problem: Nie mogę wrzucić sobie nowego avatara, za każdym razem wyskakuje błąd "Unable to save image". Avatar jest w formacie JPEG, ma 150x150 pixeli i waży 18 KB, więc raczej spełnia wszystkie wymogi. Co jest nie tak? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. @Yeach Bunny@

    @Yeach Bunny@ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tak samo mam.Prosimy o pomoc
     
  4. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Mam ten sam problem.
     
  5. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    i ja też:(
     
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja również chciałem zmienić i się nie da ;(
     
  7. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Halo, admin, moze bys cos zrobil.. cokolwiek ?
     
  8. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ok, już działa :)
     
  9. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    U mnie już działa:)
     
  10. pwn3r1337

    pwn3r1337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    a u mnie nie działa

    jestem nowym uzytkownikiem, moze to dlatego? trzeba cos odczekac? cos sie blokuje i wymaga interwencji admina? nie wiem . ale prosze o pomoc :p
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    mam to samo tyle, ze z obrazkiem do siga. ale pewnie z awatarem bedzie tak samo:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum