1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Undead Nightmare

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PeeROeSTeO, Listopad 26, 2010.

  1. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    mam pytanko. Czy undead nightmare działa samodzielnie i wystarczy go wypalić jak każdą inną gre czy trzeba coś kombinować??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Działa samodzielnie.Oczywiście mówimy tu o nowej edycji Red Dead Redemption Undead Nightmare.Podobnie było w przypadku Gta:Lost and Damned i The Ballad of Tony Gay.
    Rockstar wie jak zarabiać pieniądze-najpierw dlc a potem jeszcze wersje pudełkowe.
     
  4. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam problem z tym dodatkiem. Odpala sie normlanie, ale zawiera mnostwo bledow :/ Gram parenascie minut az tu nagle jadac koniem "wchodze" w ziemie. Tekstury sie lamia i nic innego zrobic nie moge jak wyjsc do Dashboard. Innym razem chce zobaczyc mape, naciskam na START i nic nie obraz sie zatrzymuje, ale nie widac zadnego menu. Czy Wy macie taki sam problem ?

    Moge Wam nagrac filmik jesli chcecie.
     
  5. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja grałem w ta grę już 2 godziny i żadnych takich błędów nie miałem . Może źle nagrałeś lub nagrywałeś z za dużą prędkością lub ściągnołeś skopany obraz i przez to te błędy.
     
  6. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    Witam,
    żeby nie zakładać nowego tematu, napiszę tutaj, pobrałem gierkę ze wstawki z torrenta (taką ma nazwę: "Red Dead Redemption Undead: Nightmare [RF] [ENG] [XBOX360-CLANDESTiNE]"), nagrałem w CloneCD (zawsze tak robię), wkładam do X'a i nie może jej odczytać, tzn po włożeniu, pokazuje się tylko napis otwórz napęd, tak jakby w ogóle płyty nie widział. Dodam że z innymi grami wszystko jest ok. Użyłem sposobu 3xupdate i AC:B mi działa, co można zrobić żeby Red Dead odpalił?
    ps. wcześniej przepuściłem przez abgx'a i wszystko było ok.
    ps2. używam activate.iso
     
  7. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    Hej mam problem pograłam z 4 godzinki niecałe odblokowałam wszystkie miasta opanowane przez zombie i teraz włóczę się bez celu i nic się nie dzieje nie ma żadnego punktu na mapie kompletnie nic :( jak to jest u was też macie taki problem może czegoś nie zrpbiłam nie mam pojęcia :( prosze o pomoc.
     
  8. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Dołączam się do tematu. Ja mam podobny problem i też nie wiem co zrobić. Proszę o pomoc.
     
  9. filip144

    filip144 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    dla Wes Dickensa jest taka misja że trzeba zioła pozbierać na pustyni i w górach (też się zaciąłem tam ), w dzienniku chyba jest to napisane co i jak
     
  10. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ok. Możliwe że i o to chodzi. Pamiętam że była rozmowa z West Dickensem w forcie a później nie było misji na mapie.Gdybym lepiej posłuchał rozmowy to na pewno bym wiedział, ale dzięki temu ukończyłem Two Worlds 2. Dzięki za info.
     
Wczytywanie...

Poleć forum