1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Undisputed 2010 i iextreme 1.61

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mastad, Lipiec 8, 2010.

  1. mastad

    mastad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam uzywam ie 1.61 oraz abgx 360. Probuje wypalic iso UU.2010.RF.X36-P2P. Pojawiaja sie błedy Video partirion does not match known data... oraz Stealth status uncertian.Dalej idzie juz bez błedow, a po wypaleniu dysk jest odczytywany jako DVD i nie idzie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ufc 2010 dziala na ixtreme 1,61. daj loga z abgx obrazu i nagranej plyty.
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Activate.iso jest tylko do iXtreme 1.6!

    Tak jak wyżej pokaż log z abgx.
     
  6. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tam mam ixtreme 1.4 i koleś nagrywa mi najnowsze gry i działają bez problemu, mówi że trzeba jakoś spatchować na starszego ixtreme i jest ok. Np. Red Dead Redemption działa mi.
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
  8. mastad

    mastad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za opoznienie, ale bylem nidostepny.




     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wiec masz ixtreme 1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum