1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Undisputed 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariocom, Czerwiec 6, 2010.

  1. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Witam wszystkich mam pytanie czy do IX 1.6 wystarczy zmienic wave w programie wave patcher[dostepny 360WavesPatcher_1.2.1. Orginalnie jest wave 4 w obrazie. W abgx mam stealth files patched successfull, ssv2 [trusted]. Czy wystarczy z WAVE 4 dac na 3 w patcherze i mozna palic swobodnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Myślę , że tak skoro wiesz jaki wave jest w oryginale . Spatch'uj tylko do mniejszego wave'a i odpalaj . Na poczatku zawsze trzeba dochodzić metodą prób i błędów ;)
     
  4. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Metodycznie plytki sa w cenie hehe :] wlasnie pytam bo na forzy 3 sprawdzalem to mi sie zwiesila w pierwszym tle i tyle. Ale lepiej odrazu dac wave patchera i nie wlaczac abgx-a ? czy najpierw sprawdzic abg-xem i pozniej wave patcher do 3wave i palic ?
     
  5. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Od razu wavepatcherem na Wave 3. Będzie grało :D
     
  6. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Mogłeś przy zakupie konsoli / przerabianiu poprosić o przeróbkę iXtreme LT 1.1 to byś nie miał teraz takich problemów ;) no chyba , że nie byla jeszcze dostępna , zastanów się nad tym , ale czy warto... :D
     
  7. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Konsolka moja jest po reanimacji wiec nie warto bawic sie w dodatkowe koszta przerobek. No to mam problem gdyz po rozpakowaniu zmienilem z wave 4 na wave 3. Nagralem i konsolawidzi plyte jako otworz dvd i jak to wlacze mignie dioda dysku, od pada i pojawia sie tlo na caly tv XBOX 360 i tyle :/// hmm czy moglby mi ktos powiedziec co poszlo nie tak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum