1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Unflash - plomby?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez adin, Marzec 29, 2009.

  1. adin

    adin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kilka dni temu byłem u gościa przerobić xboxa (ixtreme 1.51). Wszystko ładnie pięknie ,lecz zapomniałem poprosić go o nagranie oryginalnego softu na płytę . W razie gdyby konsola mi się popsuła *odpukać* ,będę mógł wrócić do starego softu bez problemu? Na dodatek została lekko uszkodzona plomba [​IMG] . Na plombie widać że była zagięta na środku ,przejdzie takie coś w serwisie MS?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz naped liteona to nie dal ci gosciu zadnego softu na plytce bo po prostu takiego softu nie ma :(
    co do plomby to na tym zdjeciu (telefonem chyba robione) to niestety go..no widac wiec ciezko ocenic
     
  4. adin

    adin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam napęd Benq . Tak, zdjęcie robione telefonem ,później zrobię aparatem w lepszej jakości.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak naped bedzie sprawny to tak bedzie sie dalo wczytac spowrotem stary soft.
     
  6. adin

    adin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdjęcia plomby w lepszej jakości . [​IMG] [​IMG] .
     
  7. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Taka plomba powinna przejsc;)

    Chociaz kto wie na jakiego serwisanta/tke trafisz:p
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zawsze mozesz kupic nowa (koszt jakies 30-50zł)
     
  9. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Widziałem nie otwierane konsole i plomby w gorszym stanie na łaczeniu były.Jeżeli jest akurat w tym miejscu luz to zawsze na tym łaczeniu jest tak jak u Ciebie więc tym się nie przejmuj.
     
  10. Bangog

    Bangog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A własnie da się kupić plomby ?
     
  11. Mythral

    Mythral Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da, sam mam jedną taką na sprzedaż :) Moja konsola jest zbanowana, więc gwarę mam już z głowy ;) Gdyby ktoś był zainteresowany to śmiało pisać na PW.
     
  12. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    jasne ze sie da kupic plomby. nieraz na allegro mozna tanio trafic w promocji;)
    w szczecinie koszt trzech plomb to rzad 50zl
     
  13. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Plomby mozna kupic na allegro bez problemu, poszukaj
     
  14. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  15. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Ee co do plomb.. to spotkalem sie z takimi cwaniakami , ktorzy podczas przerabiania konsoli poprostu je zabieraja , pozniej pewnie sprzedaja na allegro.. chamstwo >_>
     
  16. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    I nie dość, że przeróbki robią za 60-100 zł, to jeszcze na samych plombach zarabiają po 20-30 zł ! hehe to chamstwo :)
     
  17. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    to w takim przypadku lepiej samemu sciagnac plombe"na suszarke" a do "chamow" wyslac bez plomby
     
  18. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok

    oj znawco znawco...do liteona powinien dostac pliki key.bin,dummy.bin i costam jeszcze.bin bo bez tego niezrobi upa,a do innych oryginalny firmware
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    klucz tak ale softu nie ma jako takiego do liteona - kwestia nazewnictwa:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum