1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uniknięcie usunięcia przeróbki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez konio180, Listopad 19, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    witam mam klocka lt+3.0 dash 2.0.12625.0 i chce sb za aktualizować do najnowszej wersji by grac na xlive...co mam zrobić by za aktualizować nie tracąc "przeróbki" .?:D z góry dzięki za odp.:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Uniknięcie usunięcia przeróbki

    W twoim przypadku jest tylko jeden sposób. Zrobić aktualizację i będzie dobrze.

    Wysłane z Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2

    Twoja sprawa kiedy i po co chodzisz do piwnicy! Masz już przecież 14 lat! I pełne prawo chodzenia do piwnicy kiedy Ci się to podoba! Bądź mężczyzną!
     
  4. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    ale przez pena czy po prostu siedząc na fotelu z padem w ręce.?

    i czy jak nie mam tej specjalnej nagrywarki do lt+30 z dashem wyzszym od 13604 to zadna gra mi nie bedzie dzałać..nawet offline.?
    albo jak wgram ten 13604 to bede mogł grać prze live??

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie możliwe że masz LT+3.0 na takim dashu.
    Live nie pójdzie na dashu 13604 poprosi o wyższą aktualizację.
     
  6. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    a sory.. mam 13604..to czyli nie pogram sb na live.?
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum