1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Updade Failed problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanonier15, Kwiecień 13, 2010.

  1. kanonier15

    kanonier15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem mianowicie mam xboxa 360 arcade przerobionego Xtream 1.4 . Nagrałem ostatnio Fife 10 i poprosiło o aktualizacje konsoli i pokazało się update failed trochę poszukałem na forum i znalazłem rozwiązanie . Aktualizacje ściągnełem i nagrałem na płytę i było ok . Ale ostatnio ściągnąłem Gta IV Episodes From Liberty City i też nagrałem i podczas włączania gry pokazało się że trzeba zaktualizować grę , następnie pokazało się Update Failed i kod PV:2.0.7371.0 CV:2.0.8498.0 . Ściągnąłem tą aktualizacje PV:2.0.7371.0 i nagrałem na zwykła płytę dvd i tu się pokazał problem że dalej podczas włączania konsoli pokazuje się update failed . Próbowałem już wszystkiego z aktualizacją gry na 2.0.8955.0. Nawet próbowałem aktualizacje nagrać na pendrive i nic to nie daje . Proszę o pomoc :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz wgrac 7371, na plycie ma byc folder $SystemUpdate i w nim pliki. Wlacz xboxa z plyta w srodku, nacisnij A i poczekaj az sie wgra. Jak nie bedzie chcialo to sciagnij 8498 i postepuj tak samo.
     
  4. kanonier15

    kanonier15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje bardzo Ci , już wszystko ok zainstalowałem 8498
     
  5. Baton__84

    Baton__84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    ja mam podobny problem co kanonier15 też mam "Update fail problem" próbowałem już wgrywać oba Nxe które są wyświtlane w komunikacie tj. 2.0.8955.0. oraz 2.0.9199.0.
    ale próbowałem to zrobić z pendrive może mieć to jakieś znaczenie? próbować też z płyty?
    może ktoś ma jakiś inny sposób?
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jaki masz ixtreme?
    z pendrive musi wejść
    musisz wrzucic na czystego pendrive folder $systemupdate
     
  7. Baton__84

    Baton__84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iX chyba 1.51 jest, wiem że musi być czysty folder $systemupdate
    ale nic się nie dzieje próbowałem na pendrive instalować oba nxe które wyświetla w komunikacie, ale nic.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz update filsed to z pena nie pojdzie, musisz na plyte nagrac.
     
  9. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    Trzeba pamiętać o dobrym nagraniu płyty, po nagranu musi byc tylko folder $systemupdate, odpalamy x wkładamy płyte wyłanczamy,i odpalamy z płytą w środku...
     
  10. Baton__84

    Baton__84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety pisze Update Failed, i z pena nie idzie :/
    no nic spróbuje najwyżej jeszcze z tej płytki a jak nie pójdzie to już niema żadnej rady?
    rozumiem konsola za okno :p
     
  11. miki1988

    miki1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc niedawno kupiłem xboxa i mam problem sciagnełem sobie fife 2010 world cup i nie wiem dlaczego ale mi nie chodzi zamiast gry wyskakuje mi obraz z napisem xbox 360 mam przerobionego i mam ixtreme 1.6 lbo 1.6.1 nie jestem pewien prosze o pomoc
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pisalem ze w tym wypadku tylko z plyty.
     
  13. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Uzyj activate.iso albo spaczuj na odpowiedni wave.
     
  14. miki1988

    miki1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PLAYSTATION3fan kolego a mógłbys mi dac jakiś link skąd moglbym ściagnąc tego patcha albo jak użyć tego active.iso bo ja nie zorientowany jestem byłbym bardzo wdzieczny .
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mogę skupić takie konsole z błędem update.
    Activate iso znajdziesz na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum