1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update, a po nim problem z kopiami zapasowymi.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pampex, Luty 6, 2011.

  1. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Niedawno kupiłem Kinecta wraz z Kinect Adventures i wyświetlił mi się komunikat o update z płyty z grą. Zaktualizowałem dashboard do 2.0.12413.0 i wszystko było pięknie, aż do momentu kiedy zapragnąłem sobie zagrać w "kopię zapasową" (bardzo proszę nie czepiać się tego ;) Forzy Motorsport 3 i UFC 2009, wyskoczył komunikat o ścierce i ponownym uruchomieniu konsoli. Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Szukałem na forum i u wujka ale nic nie znalazłem :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I po tym już powinno wszystko działać?

    Czy ktoś jeszcze może to potwierdzić? Bo nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto.
     
  4. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Łatwo powiedzieć " powinno " hmm? Równie dobrze mogę powiedzieć, że POWINNO działać już teraz - bo gry te są już dosyć stare i nawet zabezpieczenia AP 2.5 nie mają, więc nie rozumiem do końca czemu nie działa - bo powinno.

    Przed updatem wszystko grało? Każda gra działała? jaki masz flash ?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    fakt.....może miał wymieniony napęd......i nowy dash wykrył spoof i blokuje........nie doczytalem tytułów gier......
    napisz czy miales zmieniony napęd.......
     
  7. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja konsolę kupiłem używaną, więc nie wiem czy coś z napędem było majstrowane, u mnie konsolka przeżyła RRoda i jakiś błąd E74 chyba. A jak już ją kupiłem to była przerobiona więc nie wiem jaki jest Flash, konsolka to Premium 20Gb z roku 03.06.2006r. Jak ją kupiłem była używana przez prawie 2 lata, po 2 dniach gry padł laser odesłałem konsolkę poszła na reklamację i dostałem nowa od kolesia i nie wiem czy on sam napęd wymienił czy całą konsolkę, ale chyba całą konsolkę bo nie była podrapana jak ta wcześniejsza.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    czyli chyba trzeba włożyć jakiś napęd inny i sprawdzić......tak mi się wydaje.......sprawdzić napęd z ap 2.5 i analogicznie bez obsługi ap 2.5..........bo może był wymieniany.....oczywiście z odpowiednim kluczem.......
     
  9. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest ktoś kto się takim czymś zajmuje w moim regionie?

    Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać? Przed przeróbką chodziły normalnie a teraz coś jest nie tak :/
     
  10. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    W Twoim regionie, czyli gdzie? bo nawet nie napisałeś skąd jesteś.
     
  11. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To już nieważne ;P Rozkminiłem to :D Trzeba Kinecta odłączyć od konsoli :) Sorry za problem ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum