1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update DASH, update Ixtreme, kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shpaq, Kwiecień 16, 2011.

  1. shpaq

    shpaq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. jakiś czas miałem przerwę od konsoli, otóż mam xboxa z dashem 9199 i z ixtreme 1.6 gry patchowałem do wave 3 i wszystkie działają bez problemu. przeczytałem kilkadziesiąt stron na forum ale nadal nie znam odp na swoje pytania:
    1. co musze zrobić żeby działały mi nowe gry tj: mortal kombat, crysis 2, homefront itd.
    2. czy po aktualizacji do najnowszego dasha, moje stare patchowane gry beda nadal działały?
    3. czy warto zmienic fw napędu na inny?

    zaznaczam iż nie gram online (konsola zbanowana)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na lT+ smiga wszystko , naped do ap25(4tytuly musisz miec orginalny z konsoli taki jak ma fabrycznie)
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Te gry odpalisz na swoim iXtreme tylko musisz je spatchowac na nizszy wave lub wgrac LT+.
    2. Tak. Wyjatkiem sa MW2, Black Ops i HALO: Reach, bo najnowszy update dodaje do tych gier AP 2.5
    3. Tak.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    fakt lt+ łyka wszystko.....ale nie 4 a 6 tytułów...a niebawem wszystkie.....a naped fabryczny (mechanicznie wspierający lub nie wspierający ap)....
     
  6. shpaq

    shpaq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli moge spokojnie zainstalowac dzisiaj najnowsza aktualizacje systemu i zapomniec o call of duty i halo tak? a z nastepnymi aktualizacjami moje stare gry juz nie beda działały?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak dash aktualke to nie zagrasz w fable 3 , assasin brotherhood, nfs hp, black ops, modernwarfare 2, halo reach......trzeba wgrać lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum