1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update Dash'a, a iXtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Micke, Marzec 15, 2012.

  1. Micke

    Micke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Posiadam Xbox'a Elite z napędem BENQ, gdzieś w 2010 roku robiłem aktualizację przeróbki konsoli iXtreme (żeby się nie bawić w patchowanie / używanie płyty do swapa). Dash'a nie aktualizowałem od update'u który odblokowywał dysk (mam bana od jesieni 2009 roku). Moje pytanie brzmi, bo przy okazji aktualizacji iXtreme słyszałem że któryś nowy update uniemożliwia bezpowrotnie używanie kopii zapasowych, czy gdy teraz zrobię aktualizację iXtreme do LT+ 3.0 to czy mogę bez problemu i strachu o stratę przeróbki zaktualizować dash konsoli?


    Ps. Jako że nie wiem nawet jaką mam teraz wersję "przeróbki" to podpowiedzią niech będize że ostatnim tytułem który wypaliłem był Rock Band 3, całe CoD:MW2 zmęczyłem również z kopii zapasowej...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Zaktualizuj, usunie Ci przeróbke i przerób na 3.0
     
  4. Micke

    Micke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli po aktualizacji nie bedzie zadnego problemu zrobic lt+ 3.0?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, można przerobić
     
  6. Micke

    Micke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, wielkie dzięki za pomoc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum