1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

update dasha na zbanowanej konsoli + przerobka na lt+3.0 ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swy1985, Kwiecień 18, 2012.

  1. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    Witam. Mam kilka pytan. Znajomy ma stara konsole, ok 6-cio letnia (nie wiem jeszcze jaki naped ale podejrzewam "hitachi"), ktora jest od dluzszego czasu zbanowana. Naped w konsoli byl wymieniany i flashowany lt+1.1 przed banem. Koles twierdzi ze nie moze grac w nowsze gry poniewaz ma bardzo stary dash. Probowal zrobic update z oryginalnej gry ( PES12 bodajrze ) ale wyskakuje mu jakis blad, poza tym na lt+1.1 nowe gry ( xgd3 ) nie dzialaja, w zwiazku z powyzszym mam pytanie:
    1. Czy da sie jakos zrobic update dasha na zbanowanej konsoli?
    2. Czy w jego przypadku ( naped rozny od oryginalnego ) da sie przeflaszowac na lt+3.0?
    Chodzi tylko o ty by sobie mogl pograc w nowsze gry :)

    Z gory dzieki za wszelka pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1)da się czemu by nie
    2)da ale hitachi tylko lt 2.0
    i jak masz dash 7xxx do da się zrobić jej jtag
     
    1 osoba to lubi.
  4. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    dzieki, w takim razie wezme od niego konsolke i powalcze :)
    czy ktos moze wie, dlaczego podczas aktualki dasza z plyty z gra wywala mu blad??
     
  5. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Zrób update z pendrive.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    OFW --> DashBoard 13604 --> LT 2.0
     
  7. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dlaczego 13604 anie 14719? Przecież RGH można już robić na tych dashach.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dlatego, że ma napęd Hitachi.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    a w konsoli jest właściwy oryginalny naped ?
     
  10. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    No wlasnie naped byl wymieniany, ale narazie nie wiem jaki byl oryginalny i na jaki zostal zamieniony, ale napewno byl falshowany, teraz pytanie, czy bede w stanie wgrac lt+3.0 jesli nie mam oryginalnego klucza z tego nowego i zflashowanego napedu??
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Klucz musi być z oryginalnego napędu (pierwszego).
     
  12. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    a wiec nie mam sie za co brac, jesli nie mam klucza, dzieki za porady
    temat zamkniety!
     
Wczytywanie...

Poleć forum